Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg nem lehet ebbe beleszó...

Tényleg nem lehet ebbe beleszólásom?

Figyelt kérdés

Évente több alkalommal megyünk rokonlátogatóba férjemmel, bár szabadidő hiányában korlátozottak a lehetőségek. Problémám, ahogy telnek az évek leginkább már nem is megyek vele. Ami nagyon zavar, az a 35(!) éves lánya. Aki ilyen látogatásokra folyton velünk jön. Sokszor kértem férjemet én vele kettesben szeretnék menni. Ő hajthatatlan, azt mondja mit zavar engem ha a lánya is velünk jön. (Ugyanis nincs párja mert nem akar.)

Azt értem hogy csak 2. feleség vagyok, de miért nem lehet beleszólásom ebbe? (Nem kedvelem a lányát, egyébként is szeretnék férjemmel kettesben utazni.)

2021. dec. 25. 14:57
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

De ez a lány 35 éves és külön él teljesen.

Mindenkivel kijön? Elfogultak vele, ahogy minden szülő az a gyerekével gondolom.

2021. dec. 25. 16:28
 22/33 anonim ***** válasza:
90%
Persze mindenki egységesen elfogult csak te látod a valódi énjét...én egyre inkább azt érzem te vagy a házisárkány akit senki se szeret abban a családban.
2021. dec. 25. 16:29
 23/33 A kérdező kommentje:
20 vicces vagy, de igazad van beismerem. Írtam is én már inkább nem mennék, csak sajnos férjem haragszik mert szerinte illik hogy menjek.
2021. dec. 25. 16:30
 24/33 anonim ***** válasza:
94%

"De ez a lány 35 éves és külön él teljesen."

Na és? Attól még az apja az apja és a rokonok a rokonai.

Ez a vérségi kötelék nem szűnik meg korral és nem helyrajziszám függő.

2021. dec. 25. 16:30
 25/33 anonim ***** válasza:
85%
Ők NEM a te rokonaid. A lánynak és a férjednek van hozzuk köze,neked nincs. Örülj, hogy egyáltalán magukkal visznek, én egy ilyent, mint te biztosan nem vinnék magammal. Ha nem tetszik, ülj otthon.
2021. dec. 25. 16:32
 26/33 anonim ***** válasza:
95%

"...sajnos férjem haragszik mert szerinte illik hogy menjek."

Szóval, nem azért forszírozza, mert nem tud meglenni nélküled, hanem azért mert "illik"?

"Illetlennek" kevésbé gáz lenni, mint ilyen abszurd követeléssel előállni!

2021. dec. 25. 16:33
 27/33 anonim ***** válasza:
97%
Te nyugodtan mondhatod, hogy migréned van és még a fény is zavar, ezért nem tudsz menni. A lányról viszont nem hazudozhattok, mert az kiderül. Maradj otthon!
2021. dec. 25. 17:16
 28/33 anonim ***** válasza:
62%
Te nem követelhed meg, hogy a lány ne menjen a saját rokonaihoz, téged meg nem kényszeríthet a férjed, hogy minden alkalommal menj. Évi egy-két alkalom, pl karácsony rendben van, tényleg illik, de ha nincs minden alkalommal kedved menni, akkor ne menj. Milyen párkapcsolat az, hogy ezért haragszik, meg kioktat, hogy mi illik? Tedd nagyon gyorsan helyre, Érd él, hogy partnerként kezeljen!
2021. dec. 25. 18:01
 29/33 anonim ***** válasza:
73%
Kerdezo ! Hany eves vagy?
2021. dec. 25. 18:58
 30/33 anonim ***** válasza:
87%
Ne menj akkor.
2021. dec. 25. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!