Se a fiad, se a férjed nem normális..a gyereken még lehet változtatni szerencsére. Csinálja meg a férjed a házimunkát, nem vagy robot. Úgy is annyira ért hozzá hogy kritizáljon.
2022. júl. 16. 22:32
52/74 anonim válasza:
Aranyom, miért is vagy férjnél? A kölök meg menjen csak a korcs apjához.... Amúgy erősen kétlem hogy te az anya lennél, mert ilyen baromság, hogy egy szaros kölök dirigálhat az anyjának, fel sem merülne. Te nyilván a kölök vagy, csak pofára estél hogy senki sem adott igazat neked.
2022. júl. 16. 22:33
53/74 anonim válasza:
"12, 13 vagy be "kell" töltenie a 14-et? Vagy általános után?"
Teljes mértékben kétlem, hogy ilyent egy anya kérdezne. SOkkal inkább a hisztis, elkényeztetett gyerek.
2022. júl. 16. 22:42
54/74 anonim válasza:
Most te ezt a kérdést komolyan gondoltad? Te nagyon szerencsétlen vagy, kérdező! Olyan szinten, hogy ekkora életképtelenséget már sajnálni se lehet! Nincsenek neked szüleid?
2022. júl. 16. 22:52
55/74 anonim válasza:
Tételezzük fel hogy elhiszem: ilyen szar, bántalmazó kapcsolatban vagy: A válasz a kérdésedre : azért engedi ezt meg a férjed magának, mert idióta módjára tűröd, és nem hagytad ott a pi.csába már rég. Totál nincs minimális önbecsülésed sem? Putris cigányasszonyt láttam csak így meghunyászkodni.
2022. júl. 16. 23:14
56/74 A kérdező kommentje:
Mehettem volna a gyerek nélkül, mert őt nem engedte vinni egyik életkorában sem.
Több a fizetése, jobbak a képességei,szeretik, azt mondta, kibelez a bíróságon ha panaszkodni merek és gyerekekhelyezést indítok.
2022. júl. 16. 23:35
57/74 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy ha békénhagynak, akkor én se kötök bele semmibe, akkor se hanem tetszik, pl. Valami nem teljesen tiszta akk leszarom azt elmosom úgy ahogy én szoktam, ahogy nekem megfelt amikor albérletben voltam. Ha viszont megy a csesztetés hogy így nem jó úgy nem jó, csináld ezt csináld azt, akkor kezd el gyűlni a láva, időnként még kijön és akkor "vágok vissza", de akkor se fölényeskedve, csak a véleményemet... Időnként titkon azért kárpótlom magam... Az se érdekel ha részegség és ordítás van mert vagy leviszem a kutyát, vagy leszarom a hisztit azt megvárom még abbahagyják.. Színház a világ,ha hiszti van ne vedd föl, szard le ha kritizálnak, majd észreveszik magukat pár évtized múlva.. Más ember fizetése meg nem érdekel, ha idegen azért nem mert ha több akkor az nagyon szár érzésazt csak irigykednék, ha családtag akkor még azért nem mert nem akarom hogy őket érdekelje a saját jólétem, vagy ne adj Isten nem jólétem, mert csak a megjegyzés jön, segíteni csak magad tudsz.
2022. júl. 16. 23:43
58/74 anonim válasza:
Előző vagyok, viszont az hogy a férjem legyen szemét az meg sem történhetne mert biztos nem mennék hozzá olyan férfihoz aki csicskáztat... Nekem ne parancsoljon senki mert bár nő vagyok, de én vagyok a domináns, persze azt se szeretem ha valaki papucs, de azért ne az legyen már mint szüleimnél hogy a nő neve kuss.. Úgyhogy a helyedben otthagynám akár gyerekkel akár nélküle... Az amit még művelt azt remélem tudod hogy büntetendő ugyanis megfenyegettett halálosan.. Így nem maradhana nála a gyerek sem.. Erről ennyit.
2022. júl. 17. 00:28
59/74 anonim válasza:
Legalább mikor 18 lesz a gyereked, akkor válj el! Már ha élsz még addig. Ezt olvasni is rossz! Egyébként senkit em lehet kibelezni a bíróságon, mert a bíróság azt nem hagyja.
2022. júl. 17. 00:41
60/74 anonim válasza:
"Mehettem volna a gyerek nélkül, mert őt nem engedte vinni egyik életkorában sem.
Több a fizetése, jobbak a képességei,szeretik, azt mondta, kibelez a bíróságon ha panaszkodni merek és gyerekekhelyezést indítok." És te hallgattál rá? Jaj nekem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!