Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám rávenni anyám,...

Hogyan tudnám rávenni anyám, hogy ne erőltesse rám az evést?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és minden ebédnél anyám asztalhoz hív enni (vacsoránál is legtöbbször) és ha azt mondom, hogy nem vagyok éhes vagy, ha valami olyant főzött amit nem szeretek, akkor nem érdekli és erőlteti, hogy egyek. Ha azt mondom, hogy később eszek, az se jó neki.

Nagyon meguntam már ezt és szinte minden étkezés után rosszul érzem magam, mert tényleg nem vagyok éhes és erőlteti belém az ételt.

Nem értem meg, nem vagyok már kisgyerek, hogy kéne felügyelje, hogy eszek-e vagy nem, és ez nem is valami családi cucc, hogy együtt eszik a család, mert nővérem és apám akkor ehet mikor nekik kedvük van hozzá.

#család #anya #szülő #étkezés #szülő probléma
2022. júl. 10. 13:09
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
20. És ezt honnan veszed?
2022. júl. 11. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!