Hogy lehettem akkora hülye, hogy engedtem, râm erőltessenek. Egy főiskolát?
Bocs, de ezt csak te tudhatod!
De ez nem olyan valami, amit nem lehetne visszacsinálni - ha nem tetszik, ott hagyod és valami mába kezdesz. (Persze azzal számonod kell, hogy akkor nem is támogatnak otthonról tovább)
Sajnos meg is buktam ott.
Tönkretették vele az életemet. Mert XY lánya is odajárt és mennyire bejött neki. Meg ez van a legközelebb, haza lehet járni.
Nem ők tették tönkre az életed, esetleg hozzásegítettek. Te fogadtad el, hogy oda mész, ők csak befolyásoltak.
Amúgy megértelek, én is szülők miatt menten szakgimnáziumba.
Hogy elbsztam-e a középiskolai életem? Valószínűleg. Hogy utálom-e a szakom? Aha. Hogy már maga az iskola épülete is nyomaszt? Így van.
Hogy tönkre tettem-e az életem? Nem.
Ahogy te sem. Most ez nem jött be, hát istenem. Kiiratkozol, elmész dolgozni, jövőre újra jelentkezel, hová akarsz.
Miért tették volna tönkre az életedet????
Elöször is nem ÖK, hanem TE döntöttél rosszul.
Másodszor meg vesztettél egy évet, (ami nem tett semmit tönkre, csak szereztél egy tapasztalatot) és most újra van lehetöséged valamit kezdeni magaddal - csak ezt gondold át elötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!