Most már jobb lesz?

Figyelt kérdés

Megszüntettem a kapcsolatot végleg a szüleimmel egyrészt, mert kitagadtak.

Igazából eddig is csak bizonyítási vágyból tartottam velük a kapcsolatot, hogy megmutassam nekik, hogy attól, hogy kitagadtak a lakásból, attól még tudtam venni magamnak sajátot.

De sajnos pont leszarják a sikereimet, így halistennek eljutottam arra a pontra, hogy na most már vége a jópofizásnak, meg ők is úgy álltak már hozzám.

Megmondtam nekik, hogy soha többé ne keressenek. Remélem soha többé nem kell velük bármikor is beszélnem. Nagyon úgy néz ki, hogy vagyonos leszek, amit persze nem nekik köszönhetek. Így kb. Soha a büdös életben nem adnék nekik egy forintot se, amiért kitagadtak. Felőlem könyöröghetnek majd a halálos ágyukon pont nem fog érdekelni.

Azt akarom, hogy soha többé ne keressenek emiatt, hogy pénzt adjak nekik. Megoldható ez?

2022. júl. 9. 08:37
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
26%
Ne hallgass a 16-osra, SZEMÉLYESEN menj el valakihez, itt a neten bárki hazudhat!
2022. júl. 9. 10:23
 22/44 anonim ***** válasza:
92%
Sok hülye meg, megeszi ezt a kamu szart.
2022. júl. 9. 10:26
 23/44 anonim ***** válasza:
26%
21. Online tanácsadással is foglalkozom.
2022. júl. 9. 10:51
 24/44 anonim ***** válasza:
93%
Fizess egy ügyvedet abból a nagy vagyonodból, aki szakszerűen megoldja ezt neked, ne a gyakorin kerdezz laikusokat.
2022. júl. 9. 10:56
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Ja, mert az anyóst nem lehetne megkérni, hogy hallgasson...

Túl hamar derült ki, hogy kamukérdés, legközelebb egy kicsit tovább tartsd fenn a feszültséget.

2022. júl. 9. 11:04
 26/44 anonim ***** válasza:
87%

"Beperelnek amiért felneveltek, hogy adjak pénzt"

Ők fordítva ülnek a lovon, és te se vagy a legélesebb kés a fiókban...

Gyereket nem kötelező ám csinálni. De ha már megvan, akkor kötelező felnevelni. Hanem jön a büntetés, esetleg a börtöm, állam bácsi meg felnevelteti közpenzből a gyereket. Az hogy felneveltek nem kiváltság volt, hanem alap.

Rokontatás van, de egyrész az max egy ilyen 10-15e forint, másrészt nem jár ha érdemleten rá a rokon.

"Össze veretnek cigányokkal.,hogy fizessünk"

Simán látleletet kell vetetni, s beballagni a rendőrségre. Ott meg feljelenteni a szülőket meg az elkövetőket is. Ha valami fenyegőzést írnak azzal is be kell ballagni.

Nem vagy köteles SENKINEK SE pénzt adni.

2022. júl. 9. 11:04
 27/44 A kérdező kommentje:

oké, tegyük fel, hogy nem kapnak pénzt.

De hogy tudnék a szemük elől örökre eltűnni?

Tényleg mennem kell a temetésükre is? Azt mondta férjem legalább arra menjek el.

2022. júl. 9. 11:10
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszed fel a telefont, nem írsz vissza, nem nyitsz ajtót, nem állsz le velük beszélgetni, nem szólsz hozzájuk, nem reagálsz rájuk.

A férjed se normális...

Bár leköpni lehet elmehetnél őket. 🤔

2022. júl. 9. 11:15
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan hogyan lettél milliárdos, ha ilyeneket kérdezel? OnlyFanszel?

Oda mész, ahová akarsz. Ennyi pénzből meg elköltözhetsz olyan helyre, ahol saját biztonsági szolgálat van. És egyszerűen nem reagálsz rájuk.

Az ilyenek miatt nem tudom komolyan venni ezt a kérdést.

2022. júl. 9. 11:17
 30/44 A kérdező kommentje:

Most komolyan hogyan lettél milliárdos, ha ilyeneket kérdezel? OnlyFanszel?

még csak milliomos vagyok sajnos

2022. júl. 9. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!