Most már jobb lesz?

Figyelt kérdés

Megszüntettem a kapcsolatot végleg a szüleimmel egyrészt, mert kitagadtak.

Igazából eddig is csak bizonyítási vágyból tartottam velük a kapcsolatot, hogy megmutassam nekik, hogy attól, hogy kitagadtak a lakásból, attól még tudtam venni magamnak sajátot.

De sajnos pont leszarják a sikereimet, így halistennek eljutottam arra a pontra, hogy na most már vége a jópofizásnak, meg ők is úgy álltak már hozzám.

Megmondtam nekik, hogy soha többé ne keressenek. Remélem soha többé nem kell velük bármikor is beszélnem. Nagyon úgy néz ki, hogy vagyonos leszek, amit persze nem nekik köszönhetek. Így kb. Soha a büdös életben nem adnék nekik egy forintot se, amiért kitagadtak. Felőlem könyöröghetnek majd a halálos ágyukon pont nem fog érdekelni.

Azt akarom, hogy soha többé ne keressenek emiatt, hogy pénzt adjak nekik. Megoldható ez?

2022. júl. 9. 08:37
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Még nem tudják szerencsére, hogy nagy vagyonnal rendelkezem, mert nem hitték el, de félek, hogy később milliárdos leszek és kiderül.
2022. júl. 9. 09:05
 12/44 A kérdező kommentje:
Úristen.... Mi van ha meghalok és megkapják a pénzem???
2022. júl. 9. 09:06
 13/44 anonim ***** válasza:
96%

Nem kell nekik elmondani, hogy van pénzed. Írj végrendeletet, amiben kikötöd, hogy ne kapjanak semnmit.

Sajnos látszik jó gy a pénz mellé észt nem kapni...

2022. júl. 9. 09:16
 14/44 A kérdező kommentje:
Meglehet oldani, hogy semmit se kapjanak?
2022. júl. 9. 09:21
 15/44 anonim ***** válasza:
94%
Menj el egy ügyvédhez
2022. júl. 9. 09:23
 16/44 anonim ***** válasza:
25%
Én pénzügyi tanácsadó vagyok, fordulj hozzám bizalommal.
2022. júl. 9. 09:36
 17/44 anonim ***** válasza:
92%
Nagy kamu az egész. Egy újabb "gazdag" itt a gyakorin. Ha én gazdag lennék, az életet élvezném és eszembe nem jutna ide feljönni.
2022. júl. 9. 09:54
 18/44 anonim ***** válasza:
22%
Ja, és kérdező élőben szidd a cigányokat, mondjuk előttem, egy ép fogad sem maradna, azt garantálom, vascsővel kapnál a szádra.
2022. júl. 9. 09:56
 19/44 anonim ***** válasza:
77%
Egyik nagyapám egész életében ingyenélő volt, tele adósággal, mindenkinek tartozott, a közművektől kezdve , régi apeh, nav, tb, az összes haverjának, családtagoknak. Már mindenki elfordult tőle, mert mindenkit átvert nem kevés pénzekkel. A fidesz akkoriban hozta be a törvényt, hogy a szülőt el kell tartani. Már épp ezt kezdte intézni, hogy anyámmal eltartatja magát, de amúgy anyám rokkant nyugdíjas, 50 ezret kap havonta, pedig egész életében keményen dolgozott míg egészséges volt. A családsegítő szolgálat már ott tartott, hogy jogilag azt nézték, kivel tartathatják el nagyapámat, a rokkantnyugdíjas anyámmal, talán még apámat is belevonták volna, vagy az unokával, velem, aki meg albérletben élek a párommal, és épphogy kijövünk. Ezután másfél hónappal elhunyt. Az akkori adóságaiból annyit tudtunk, hogy volt több mint félmilliós villanyszámla adóssága, több mint 700ezer gáz, és vízből nem volt csak elmaradása, mert azt a ház fizette, különben az egész házban lekapcsolták volna a vizet. A családsegítő szolgálat még a halála előtt amúgy nemhogy eltartást akart a nyakunkba varrni, azt akarták, hogy fizessünk neki havi 300 ezres nyugdíjas otthont. Nem tudom miből fizettünk volna. Mindegy, miután meghalt, mindenáron azt akarták velünk elhitetni, hogy ne mondjunk le az "örökségről". De mondtuk nekik, hogy gyakorlatilag, szó szerint semmi örökség sincs, csak adóságot tudnánk utána örökölni, amik csak folyton előjönnének, mert hiába elévülés, párom is még a mai napig kapja 12 éve keletkezett akármiket a nagyszülei után. A gond az volt, hogy nagyapám bekamuzta a családsegítő szolgálatnak, hogy a lakás amiben élt, az övé volt, ezt elhitték, ezért segítettek neki olyan szorgosan, nagyapámapt védett fogyasztói státuszba rakták, hogy akármennyi adósággal se lehessen lekapcsolni a közműveket, majd szépen rá akarták volna tenni a kezüket a lakásra. A szerencse az volt, hogy anyám nevén volt a lakás amiben nagyapám élt, így legalább ezt az egyet nem tudta elherdálni. Lemondtunk az öröklésről, mert szó szerint semmi tulajdona nem volt, csak adóssága, így azokat nem mi, hanem az államnak kellett kifizetnie. De ha nagyapám tovább élt volna, ő és a rafinált "családsegítő" szolgálat amit az állam működtet,biztos megoldotta volna hogy kiforgassanak minket a kis pénzünkből, minket is eladósítottak volna.
2022. júl. 9. 09:56
 20/44 A kérdező kommentje:
19: Ez borzalmas...
2022. júl. 9. 10:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!