Meghalt a kislányom, mikor lesz ez már jobb, ha
egyáltalán az lesz?
Figyelt kérdés
Elveszítettem a kislányomat három évvel ezelőtt. El nem tudom mondani, hogy mennyire fáj és hiányzik a mai napig. Főleg most, hogy lassan közeleg a névnapja és a születésnapja is:( 6 éves kisfiam tartja bennem a lelket és a vőlegényem. Szeretnénk közös babát, de mindig a drága kislányom jut eszembe:( Mostanában rengeteget sírok miatta, nem hiszem el, hogy ez velünk történt. Olyan gyönyönyrű kisleány volt, és csak 5 évet tölthettünk együtt, mert egy csúnya betegség elragadta tőlünk... Agydaganata volt... 1 évig voltunk kórházban, mialatt a férjem megcsalt, telebeszélte a kisfiam fejét és elfogadhatatlan dolgokat mondott a kislányára. Nagyon nehezen tudom élni az életem a kislányom nélkül, és ezen valamelyest csak úgy tudok enyhíteni, ha megpróbálok segíteni a hasonló sorsú gyerekeken és szüleiken. De amikor ismét meghal egy csöppség, akkor eszméletlen fájdalom fog el. És nem csak a kislányom miatt, hanem az miatt a szörnyű betegség miatt is, amit úgy hívnak, agydaganat... Tudjátok, rengeteg kisgyerek hal bele ebbe a rettenetbe. És nincs gyógymód a betegségükre. Oktalanul szenvednek, majd elveszítik a csatát... Bocsánat, ha hosszú lett, de jól esett kiírni magamból.
Keress fel egy pszichológust, aki a gyász feldolgozására specializálódott!
2022. júl. 3. 19:53
2/19 anonim válasza:
Lélekmadár tábor, hasznos lenne a tesónak is.
2022. júl. 3. 19:57
3/19 anonim válasza:
Részvétem! :-(
És csak annyit tudok mondani, hogy egy pszichológus kell ide. Ez nem az a dolog, amin egy itteni átlag kérdező érdemben segíteni tudna.
2022. júl. 3. 19:58
4/19 anonim válasza:
Szia, kérlek írj privátban én tudok neked segíteni. Van egy csoportom ahová szeretnélek meghívni a többit elmondom ha elfogadod a segítségem. Őszinte részvétem
2022. júl. 3. 20:03
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Kisfiam és én is jártunk pszihológushoz, kisfiam úgy néz ki, fel tudta dolgozni, én is próbálom élni az életet, de nagyon nehéz...
2022. júl. 3. 20:04
6/19 anonim válasza:
Az ilyesmit sosem lehet feldolgozni. Csak feledni lehet időről időre. Nem tesz jót hogy ezzel foglalkozol. Pont akkor lennel jobban ha elengedned ezt a karitativ dolgot es lekotned magad massal.
2022. júl. 3. 20:06
7/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! Borzalmas lehet! Én a szerelmemet vesztettem el, a karjaimban halt meg.. bő másfél év volt mire kicsit jobb lett..de nagyon sokszor sírok miatta, nekem sokat segített a munka..mert azzal kínlódok, lefoglalja az agyam és kifaraszt.. meg amit még szoktam, hogy adok magamnak gyászperceket..kibőgöm magam, kimondok hangosan dolgokat.. jaaa és amikor negatívabb vagyok direkt pozitívan próbálok létezni... inkább vmi feltöltődésben gondolkozz.. mindegy mit csinálj vmit..
2022. júl. 3. 20:15
8/19 anonim válasza:
Szomorú, de a fiad akkor 2-3 éves volt. Egy ekkora gyereknek mivel lehet telebeszélni a fejét?
2022. júl. 3. 20:22
9/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, szerintem egy szülő elképzelni nem tud ennél nagyobb fájdalmat :(
Szakemberhez kellene járnod továbbra is. A kisfiad még pici volt, talán fel sem fogta igazán, mi a halál, de te nyilván tudod meg azt is, mennyit szenvedett. Nem ciki újra elmenni a pszichológushoz.
2022. júl. 3. 20:35
10/19 anonim válasza:
3 éves lehett akkor kb a fiad, neki annyira nem kellett feldolgozni a dolgokat. Neki azt kell feldolgoznia, hogy most is bele vagy még betegedve a gyászba és ezt kell látnia, hallania mindennap.
Az sem segít rajtad, hogy direkt még jobban bele veted, belelovallod magad, direkt ezzel foglalkozol szabadidődben stb. Nem kellene. Nem tud lezajlani a gyászfolyamat. Így ne vállalj gyereket, labilis vagy. Menj vissza pszichológushoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!