Meghalt a kislányom, mikor lesz ez már jobb, ha
egyáltalán az lesz?
Figyelt kérdés
Elveszítettem a kislányomat három évvel ezelőtt. El nem tudom mondani, hogy mennyire fáj és hiányzik a mai napig. Főleg most, hogy lassan közeleg a névnapja és a születésnapja is:( 6 éves kisfiam tartja bennem a lelket és a vőlegényem. Szeretnénk közös babát, de mindig a drága kislányom jut eszembe:( Mostanában rengeteget sírok miatta, nem hiszem el, hogy ez velünk történt. Olyan gyönyönyrű kisleány volt, és csak 5 évet tölthettünk együtt, mert egy csúnya betegség elragadta tőlünk... Agydaganata volt... 1 évig voltunk kórházban, mialatt a férjem megcsalt, telebeszélte a kisfiam fejét és elfogadhatatlan dolgokat mondott a kislányára. Nagyon nehezen tudom élni az életem a kislányom nélkül, és ezen valamelyest csak úgy tudok enyhíteni, ha megpróbálok segíteni a hasonló sorsú gyerekeken és szüleiken. De amikor ismét meghal egy csöppség, akkor eszméletlen fájdalom fog el. És nem csak a kislányom miatt, hanem az miatt a szörnyű betegség miatt is, amit úgy hívnak, agydaganat... Tudjátok, rengeteg kisgyerek hal bele ebbe a rettenetbe. És nincs gyógymód a betegségükre. Oktalanul szenvednek, majd elveszítik a csatát... Bocsánat, ha hosszú lett, de jól esett kiírni magamból.
8-as: amig nem voltam otthon, mert kórházban voltunk, neki kellett volna ellátni a gyereket, és ez nem tetszett neki, ezért mondogatta neki, hogy anya nem szeretne hazamenni hozzájuk. Pedig ez nem volt igaz, bár ne éltük volna ezt meg. Alig bírtam a kisfiamat helyrehozni, hogy eszem ágában sincs őt elhagyni.
2022. júl. 3. 20:53
12/19 anonim válasza:
Szerencséte az agydaganat millióféle lehet, és a gyerekek nagyon része eli túl...
2022. júl. 3. 20:56
13/19 anonim válasza:
12-es hiába van leszázalékolva, igaza van.
Abban a gondolatban élni, hogy jajj mennyire gyerek hal meg nap mint nap a világon, vagy hogy jajj, és mi lesz ha a következő gyerekem is beteg lesz, egyáltalán nem normális és nem is helyes, bele lehet roppanni.
Gyerekek milliói nőnek fel nagyobb gondok nélkül. Sajnálom én is , hogy a kérdező egy ilyen betegségtől vesztette el a gyermekét, ahogy minden gyereket és minden ilyen anyát sajnálok.
De tovább kell lépni. Nem félhetünk állandóan, nem várhatunk minden sarkon egy mumust vagy betegséget, balesetet.
2022. júl. 3. 21:04
14/19 anonim válasza:
13, ráadásul ő akar másnak segíteni?
Bevallom, nekem egy egy komment és hatásvadász mesének tűnik.
2022. júl. 3. 21:07
15/19 anonim válasza:
Szakembert keressetek fel
2022. júl. 3. 21:10
16/19 anonim válasza:
megpróbálok segíteni a hasonló sorsú gyerekeken és szüleiken
Ha minden így igaz, ahogy írod, kizárt, hogy egy nyilvánvalóan pszicholóhusi/pszichiáteri segítségre szorulót hasonló problémával küzdők közelébe embertelennek engedjenek segíteni.
2022. júl. 3. 21:17
17/19 anonim válasza:
Sajnos nekem apukám szenvedett ebben de nem emiatt hunyt el. Csak az képes ezt megérteni aki átélte. Én meg tudom érteni, biztos szörnyű neked és nem is csodálom. Nekem is nagyon lassú volt a lelki gyógyulás de még most sem teljes. A férjed meg egy erkölcsi hulladék.
2022. júl. 3. 21:18
18/19 anonim válasza:
Sajnos nem tudok segíteni, de szeretném a részvétemet kifejezni! Légy nagyon erős a fiad miatt is és az elhunyt kislányod miatt is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!