Tényleg szerencsés egy ilyen férfi, aki ilyen jóban van a szüleivel, tényleg nyugodtabb jobb az élet így?
Nem. Nem látsz bele 100%-ban mások életébe.
Még ha eleinte igen, vagy a külvilág felé mutatva jónak tűn(t)ik a kapcsolat, akkor is megbújhat ott sok minden más.
Pl.: Mi van, ha anyu pici fia azért lakik ott, mert lusta ahhoz, hogy saját fészket alakítson ki és arra hajt, hogy a szülők hamar elpatkoljanak? Vagy ha neki mindegy meddig élnek a szülők, mert amúgy tök jól el van velük, hisz addig is velük élt és nem zavarja.
Szerintem a nagyszülői státuszban mindenképpen elő fognak jönni az addig talán rejtve maradt ellentétek. MINDENHOL így van. Nincs kivétel.
Amúgy az a fura, hogy lányok szüleivel miért nem élnek sokan? Nem? Talán mert a nők tudják, amit tudnak ilyen felállásokban.
Csak párban igazán élet az élet
Ja, jó példa erre a húgom, három házasság után, 5-6 élettárssal a háta mögött, mindig külön lakva, meg én 26 éve együtt anyóssal, gond nélkül.
Intelligencia kérdése.
Nem mindegy, hogy 20 éves vagy 30+
Meg elég ellentmondásos, hogy "nem szólnak egymás életébe" közben meg "főznek egymásra".
Szerintem legyen bármilyen jó kapcsolat, idővel teher lesz egymásnak két külön család, mert mindenki a maga életét élné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!