Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyiket tennétek a helyemben?

Melyiket tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy dolog amit nagyon szeretnék megtenni, utólag megbánnám és bár már 21 éves vagyok szüleim élőtt szégyelném és nem tetszene nekik az 100%, viszont ha nem teszem meg azt 5x ugy meg fogom bánni. Nem drogozás vagy ilyesmi van a dologban.
2022. júl. 8. 19:56
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Nem kértem, hogy adjanak.
2022. júl. 8. 23:07
 22/38 anonim ***** válasza:
98%
Akkor azt add nekik vissza aztán menj el bulizni abból amit gyüjtögettél.... elég nagy pofátlanság lenne azt a pénzt elszórni amit totál másra adtak.
2022. júl. 8. 23:09
 23/38 anonim válasza:
98%
Leginkább az a baj,hogy te hiába vagy papíron felnőtt a fejedben még nem álltak helyre a dolgok. Tanulsz még vagy esetleg dolgozol?
2022. júl. 8. 23:13
 24/38 anonim ***** válasza:
86%
Én inkább a jogsit tenném le, jövőre meg kocsival menni nyaralni azért sokkal kényelmesebb.
2022. júl. 8. 23:31
 25/38 A kérdező kommentje:
Igyis kocsival mennenk csak nem az enyemmel. Koszonom szepen a valaszokat, meghoztam a dontest.
2022. júl. 8. 23:49
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
És mit döntöttél?
2022. júl. 9. 06:14
 27/38 anonim ***** válasza:
97%

Bár már döntöttél, de leírom. Ha az én gyerekem lennél, és a megbeszéltek ellenére úgy döntenél a nyaralás mellett, hogy ezt nem beszéljük meg, az nálam hatalmas bizalomvesztés lenne. A pénz részénél az is számít, hogy úgy gyűjtötted, hogy a család, vagy ők adták össze, és jogsira, akkor azt egyszerűen nincs jogod másra költeni. Pl a 80e-t ők jogsira adták, akkor arra szánták, nem a nyaralásodra. Ha pl diákmelóztál, és megdolgoztál érte, akkor azt természetesen elköltheted nyaralásra, ez esetben a szüleidtől kapott pénzt add szépen vissza, a te általad negkeresett pénzt költsd kedved szerint. Az biztos, hogy ha velem ezt megcsinálná a gyerekem, soga többet 5 Ft-ot a kezébe nem adnék, mert akkora csalódás lenne, hogy így átbaszott. Ugyanakkor az is biztos, hogy a saját jogon megszerzett pénzét nincs jogom felcimkézni, akkor se, ha szerintem fontos a jogsi.

Szóval kérdés: az összegyűjtött pénzért te dolgoztál meg, vagy ők adták?

2022. júl. 9. 06:59
 28/38 anonim ***** válasza:
97%
Ha elmennél, tudatosítanám benned hogy oké, de innentől magadnak spórolod össze a jogsi és az autó árát mert tőlem egy fillért se kapsz.
2022. júl. 9. 07:09
 29/38 anonim ***** válasza:
96%
HA a szüleid helyében lennék, és te elmennél nyaralni haverokkal külföldre abból a 80 ezer Ft-ból, amit jogosítványra adtam neked, akkoe egyrészt azt visszakérném, másrészt soha többé nem adnék neked semmire.
2022. júl. 9. 08:15
 30/38 anonim ***** válasza:
79%
Én nyaralni mennèk.
2022. júl. 10. 06:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!