Apám 60 éves és egyre kibírhatatlanabb,agresszív,és alkoholista is. Nekem se végzettségem, se keresetem, se vagyonom... Ebből van normális kiút vagy itt rohadok meg?
Egyetemet nemrég kezdtem.
Koliba nem vettek fel, ilyen családban meg tanulni se lehet.
Mit csináljak???
Érettségim van és ennyi
Egyetemet nemrég kezdtem-július lévén minimum egy éve.
Diákmunka és szobabérlés miért nem opció?
16: Gondolom első éve? Nem bírsz értelmezni három szót? Nem azt írta hogy ma, vagy múlt héten...
Amúgy meg van ahol keresztfélévben kezdődik a képzés, ami február. Ami mondjuk 4-5 hónapja volt, nekem ez belefér a "nemrég"-be.
Hát én is ezt mondom :D hogy ezt írta, nem rég kezdte, miért kell belekötni??? Ha pár hónapja kezdte, az is nemrég.
"Nemed? Ha 18 éves férfi vagy, már erősebb vagy egy 60 éves alkoholista csődtömegnél. Ne hagyd magad, ha piszkál védekezz, ha ütni akar fogd le a karját és lökd el."
Úgy van!!! Egy részeg embert könnyű kibillenteni az egyensúlyból. Nagybátyám pl. ezért ült 4 évet, mert úgy lökte el, hogy sikerült úgy beverni a fejét, hogy azonnal meghalt! Ilyenre a másikat bíztatni felelőtlenség!
20: xD Ja várj nem neked akartam címezni...
Mindegy most már, bocs. :'D
#21, a jog ismeri a jogos védelem fogalmát. Ha ütni akar és lefogod, az pont ez. Ha el is lököd, az is lehet indokolt. Ha ellököd, hogy megvédd magad, ő meg szerencsétlenül esik és meghal, az nem a te hibád.
És most arra gondolok, mikor tényleg védekezés a cél, erre hivatkozva kamuzással nyilván le lehet bukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!