A gyermeketek születésével új értelmet nyert az életetek?
Figyelt kérdés
Megvolt az az érzés, hogy “igen, ez a kis emberi lény számomra mostantól a legfontosabb” és az életemnél is jobban szeretem őt?2022. júl. 6. 01:42
41/46 anonim válasza:
Pluszt ad az élethez meg feladatokat. Semmi élet értelme. Sőt elég bosszantóak most, hogy kamaszodnak.
42/46 anonim válasza:
Akkor vesztette értelmét az életem
43/46 anonim válasza:
42: kifejtened pár szóban, hogy miért?
44/46 anonim válasza:
Én férfiként mindig is vágytam gyerekre, és most értettem meg, hogy gyakorlatilag az a legfontosabb célom az életben, hogy a családomnak (gyerekeimnek és a feleségemnek) a lehető legjobb legyen.
Igen, vannak karriercéljaim, jól is akarom magamat érezni a bőrömben, de ezek a célok gyakorlatilag eltörpülnek amellett, hogy a családomnak jólétet és biztonságot biztosítsak.
45/46 anonim válasza:
Nem mondom hogy könnyű, sem azt hogy csak ez ad nekem értelmet az életemnek és igen sok lemondással jár, de ha csak rám vigyorog úgy érzem megérte és persze ad ez valamilyen célt, hisz boldoggá akarom tenni a gyerekem és élvezem hogy anya vagyok. Azt viszont nem tagadom hogy hiányoznak dolgok a gyerek előtti létből
46/46 anonim válasza:
Új értelmet... az addigig szabad életem helyett lett egy 0-24 lemondásokkal járó, és a gyerekhez alkalmazkodni kellő, ráadásul a férjem is lelépett.
Ha visszacsinálhatnám; ha tudtam volna, hogy elhagy, soha nem szülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!