A gyermeketek születésével új értelmet nyert az életetek?
Figyelt kérdés
Megvolt az az érzés, hogy “igen, ez a kis emberi lény számomra mostantól a legfontosabb” és az életemnél is jobban szeretem őt?2022. júl. 6. 01:42
11/46 anonim válasza:
10, A világ összes gyerekellenese itt tobzódik, itt minden ilyen véleménye le van szavazva
12/46 anonim válasza:
10, 11. Jól mondjátok. Pedig csak a kérdésre válaszoltam. Nem baj, ne is érezzék meg soha azt a boldogságot, amit nekem sikerült.
7.
13/46 anonim válasza:
Érdekes. Pedig valakit odaadással szeretni, az annak is jó, aki adja. Nyilván mentálisan egészséges embereket feltételezve.
14/46 anonim válasza:
Én csinálom természetesen a saját életemet is, de a gyerekek sorsa mindig "51 százalék" az élet értelmében. És meg is kaptam érte a jutalmat, csodálatos a viszony a 20 éves gyerekemmnel.
15/46 anonim válasza:
"Nem baj, ne is érezzék meg soha azt a boldogságot, amit nekem sikerült."
Ez aztán a szeretet...
16/46 anonim válasza:
Ha csak azt tudod szeretni, ami belőled jött ki, egy szar ember vagy.
17/46 anonim válasza:
Így van, az csak ösztön! Nem valódi szeretet.
18/46 anonim válasza:
Megváltozott az életem. Nyilván más lett, hogy lett valaki, akiért én vagyok a felelős teljes mértékben. Először nem volt 100%-ban jó érzés. Inkább teher, meg félelem. Főleg, amikor újszülött volt. Később jutottam el oda, hogy már élvezni is tudtam az anyaságot. De biztos az is közrejátszott ebben, hogy semmi se ment könnyen. Se a párkapcsolatok. Sok rossz élményen túl voltam, mire megismertem a férjem. Voltak gondok a teherbeeséssel is. Sőt, olyat is mondtak, hogy sose lehet gyerekem.
19/46 anonim válasza:
Az a jó, ha az ember harmóniában van az ösztöneivel. Tehát például nem csak tisztelem a páromat mert jó ember, hanem kívánom is. A gyerekkel kapcsolatban sem zárja ki a két dolog egymást. Sőt az ösztön segítségével sokkal mélyebb a szeretet, és nem jön helyette egy másik, mert nem változik. Míg a párkapcsolat ösztönös alapja könnyen megszűnik.
20/46 anonim válasza:
15: a szeretetre vársz, épp te? Szívesen, csak először adjál, aztán kapsz. Teljesen jogos amit mondott az előző. Magától veszi el a boldogság lehetőségét aki így vélekedik. Ha pedig véletlenül gyereked lenne... Nos őt nem irigylem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!