Ha már kirepültek otthonról, hányszor mentek haza a szülőkhöz? Ott is szoktatok aludni, ha esetleg nagyobb a távolság? A párotok mit szól hozzá?
21 vagyok
Párom szerint rohadékok
"21 vagyok
Párom szerint rohadékok"
:-OOO
És te a párodnak nevezed őt?.....
20 kilométerre lakunk, férjemmel együtt megyünk a szüleimhez, kb. úgy átlag 3 hetente. Délelőtt megyünk, este jövünk haza, ebédelünk, sokat beszélgetünk, kávé, süti, jól szokott telni.
Férjem szülei már nem élnek sajnos.
Eleinte hetente-kéthetente, már inkább csak havonta egyszer, max kétszer.
Régebben néha ott is aludtunk, de aztán lett saját macskánk, azóta nem.
Ja és a férjem is szereti a szüleimet, mindig szívesen jön velem. De mindig mondom neki, hogy nem kötelező, ha nem akarna, nem kéne jönnie.
A távolság kb 30 km.
#26 voltam
"lett saját macskánk, azóta nem"
Nem először jön elő, hogy egy állattal való kapcsolatot az emberekkel (legközelebbi hozzátartozókkal!) való kapcsolat elé helyez valaki. Azért ez elég szomorú.
Kb 10-15 km a távolság mindkettőnk szüleitől. Nem szoktuk számolni hányszor megyünk. Általában havi 1-2x de nem egész napra, csak 1-2 órát beszélgetünk.(Kivéve ha valaki szülinapja van, akkor ebéd+ délután ott vagyunk)
Sose alszunk ott, ilyen távon felesleges. Cicáink is vannak, de előtte sem aludtunk náluk.
28-as szerintem ez normális hogy nem hagyják magára a cicát pl. 2 napra csak azért hogy a szülők örüljenek hogy a gyerekszobába alszanak (amúgysem értettem soha miért jó ez. Nyilván nem arról beszélek amikor 300 km a távolság, hanem ha viszonylag közel laknak, hiszen mindenki tud menni bármikor amikor kedve / ideje van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!