Ha már kirepültek otthonról, hányszor mentek haza a szülőkhöz? Ott is szoktatok aludni, ha esetleg nagyobb a távolság? A párotok mit szól hozzá?
Kb. havonta, sokszor ott is alszom 1 nap.
Párom mit szól hozzá? Néha ő is jön, máskor nem.
Mégis mit szólna, hogy meglátogatod a szüleid?
En nagyon messzire koltoztem, ezert jo ha masfel evente egyszer megyek a szuleimhez mert draga a repulojegy es nincs is annyi szabadsagom hogy allandoan utazzak.
Tesom az 100km-re lakik, havonta egyszer tuti megy de van amikor zsinorban 2 hetveget is ott tolt. Hetkoznap nem mennek mert dolgozniuk kell. Ok ott is alszanak nyilvan mert nem akarnak 200km-t levezetni egy nap.
Anyosom tolunk fel oranyira lakik autoval. Felesegem sosem alszik ott naluk mert ez nem akkora tav hogy ne tudjon aznap hazajonni. Kb heti 1szer megy hozzajuk valtozo idopontban, tehat nem kifejezetten hetvegen, van olyan amikor hetkoznapi nap megy.
Nálunk hasonló a szitu, mint nálatok, pármom családja 300 km-re, anyámmal - ha nem is a szomszéd ház - egy városban élünk.
Én 2-3 hetente járok anyámhoz egyéb okokból is, de csak egy-egy délutánra, párom olyankor nem jön velem, csak "alkalmakkor", ünnepekkor.
Ha páromékhoz megyünk, a távolságot + kocsihiányt tekintve teljesen alap, hogy minimum két éjszakára menjünk, másképp értelme se lenne az utazás miatt. Általában péntek du/este le, vasárnap du meg haza.
Ő megy kb. másfél-két havonta, nekem annyi volt a kérésem, hogy ne kelljen mindig vele menni - évi 2-3 alkalommal megyek, hiszen a család engem is vár.
A fő ok a közlekedésben rejlik, a hátam közepére se kívánom az 5-6 óra vonatozgatást, faluban gyaloglást. De neki nem mondom soha, hogy ne menjen.
Mi ugyanabban a kerületben laktunk, nem túl messze egymástól. Majdnem minden nap beugrottam munkából hazafelé menet, nem csak én, a férjem is. Anyu nagyon örült, mindig volt valami finom kaja. Boldog idők voltak.
N
"Én közel 300 km-re lakom a családtól, másfél-két havonta szoktam hazamenni, ilyenkor igyekszem több napra menni. Párom folyamatosan beszólogat miatta, mondjuk ő könnyen beszél, mert az ő szülei a mellettünk lévő házban laknak."
Nem a hazamenéssel van itt baj, hanem a kapcsolatotokkal...
Azért szólogat be, mert hiányzol neki, amikor a szüleidhez mész? Akkor miért nem megy veled ő is?
A szüleid mindig a szüleid maradnak, de az eddigiekből úgy veszem ki, ő nem lesz mindig melletted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!