Azoktól kérdezem, akik nem élnek együtt a szüleikkel: a távolság ellenére a szülők akarnak irányítani így is, vagy hagynak benneteket élni?
Én 2 éve költöztem el itthonról, mondjuk a sztorihoz hozzátartozik, hogy mi 3an vagyunk testvérek, és én vagyok a legkisebb. Anyám azóta is próbál irányítgatni, az életem kb minden részébe beleszólni, csak én ezt nem kifejezetten hagyom. Van, hogy naponta hív telefonon, ha éppen nem beszélünk 3 napig, számonkér, hogy miért nem. Eleinte minden hétvégén hazajártam, de mostanában, miután lett párkapcsolatom, kevésbé, így számára ez is nagy probléma. Szóval rendesen meg tud rajta sértődni.
25/L
Nem akarnak és nem szólnak bele. Ha meghozunk egy döntést, akkor tájékoztatjuk őket. Ha tanácsra van szükségünk kikérjük, de maguktól nem szólnak bele semmibe.
Az igazság az, hogy eddig sikeresebbek vagyunk az életben, mint ők voltak (nem kizárólag a pénzre gondolok, hanem emberi kapcsolatokra is), szóval nehezen tudnának sokkal jobb tanácsot adni, mint amit mi átbeszélünk, átrágunk ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!