Szülők, ti mit tennétek egy ilyen gyerekkel?
Nyilván a szülőnek nem újdonság, hogy milyen a gyereke, nem hiszem, hogy nagyon zokon venné.
Egyébként valami tiltja, hogy a szülő telefonáljon?...már amennyiben érdekli a gyereke.
"nem figyeltetek oda eléggé"
"az elmúlt évek családi tapasztalai"
Hmm, örülnék, ha szóba állna velem.
Érettségétől függően elsőnek élvezi a szabadságot.
Nem tudom milyen a viszonyotok amúgy találkozásokkor, de ha igényed van arra hogy ne havonta 1x beszéljetek akkor hívd fel hogy szia kösz jól vagyunk és te? :)
Magamra tudnék mutatni mert velem pont így volt.
Elköltöztem a szüleimtől isten nyugosztalja őket.
Aztán jöttek a napi gondok, munkahely...
Anyu hívott fel hogy szia köszi mi jól vagyunk mondta ő, és te? :) Akkor esett le hogy ja igen telefonálni kellett volna.
Aztán belejöttem a dologba... :)
Mondjuk én 140km re költöztem.
Nem azért mert utáltam őket csak ott találtam munkát :)
Fiatal még...
"csak akkor hívna fel titeket, ha eszébe jutna, ami ritka lenne, mondjuk hónaponta, vagy ünnepekkor"
Te nem tudod őt keresni? Vagy neked se szokott gyakrabban "eszedbe jutni"?
Örülnék. Én szociális fóbiával dolgozni se bírok elmenni, vagy nem tudok sokáig ottmaradni.
Ez a teljesítmény egy elhanyagolt szociális fóbiástól szerintem nagy eredmény, a szülő meg vessen magára, nem most kell rohanni a szar után, hanem akkor kellett volna eltakarítani amikor még kicsi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!