Mit tennétek 4 gyerekkel egyedül a helyemben?
Lakás vagy ház -anyagi szempontból, rezsi, állandó újítandó dolog stb szempontból
Méretileg inkább kisebbet, de felújítottat vennétek bármelyikből vagy nagyobbat, és majd alakul?
Beletennétek az összes pénzt vagy 1-2 milliót tartalékolnátok?
Van pl egy lakótelepi, újépítésű nappali +2 szobás lakás ami tetszene, jó helyen is van, de akkor én a nappaliba szorulnék , 2-2 fiú egy szobában. Maradna pénzem is, de nemtudom mit tegyek
Nézd, ha nem tudod megfinanszírozni a nagyobbat, a háromszobás lakás teljesen jó a négy gyerekkel, hogy kettő-kettő jut 1 szobába.
Nyilván jó lenne + 1 hálószoba, de ha nem találsz ilyet, akkor vedd meg azt az újépítésűt.
Nem kell a legelsőbe beleugrani. Akár egy életre szóló döntést is hozhatsz.Inkább nézz meg többet. A nappaliba nem szabad költözni, ez a legrosszabb.
A ház annyiból jobb, hogy a lakásból oda fogsz vágyni leginkább.
Szerintem a felújítást meg lehet oldani, én eleve ne szeretnék olyan lakásba költözni, amin már nem tudok saját ízlésem szerint változtatni. Kifesteni ki tudsz te is, ha van ezermester ismerősöd, akkor meg nyílászáró csere, meg fürdőszoba felújítás esetleg.
Nagyobb, felújítandót vennék inkább, gyerekek mehetnek egy szobába, mások is egyben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!