Évekig örlődtem, hogy mit tegyek, számomra nem hirtelen döntés volt, de a családomnak, ismerőseimnek annak tűnik.
Egyik napról a másikra bejelentettem, hogy elválok a férjemtől, mert leszbikus vagyok és van egy barátnőm.
Ez volt 3 hete és egy családtagon kívül mindenki haragszik rám. A férjem volt a tökéletes férj-alany, és nem értik..
Szerintetek elfogadnak valaha, a hirtelenség miatt haragszanak rám ennyire? Mikor vegre megtaláltam önmagam, mindenki előfordul tőlem, nagyon nehéz lelkileg.
Szülőnek meg semmi köze a felnőtt fiúk lányuk szexualitasahoz, tudok olyan drága anyukát aki mer ő szar házasságban él a lányát is szerette volna ha ugy el na ott nem is tudja anyuka h évek óta párkapcsolatban van mer amiről tudott szet manipulálta amint látta h szeretik a lányát.. Magának köszönheti az ilyen h hazudnak a gyerekei.
2022. júl. 1. 19:50
12/25 anonim válasza:
Kicsit off, most nem a témára, de téged Savlekötő szinte akárhányszor látlak neked szinte megszállottságod ez a szülőtől eszetlenül menekülni téma, akár a pokolba is meggondolatlanul. Minden sértés nélkül mondom, hogy érdemes lenne terápiát igénybe venned. Engem anno leb.sztál a sárga földig mert annyit mondtam, hogy feminista nézeteket vallok, és elmagyarázom a gyerekemnek majd, hogy a Szürke ötven árnyalata káros. Hatalmas hévvel jöttél nekem ennyitől is.
2022. júl. 1. 19:51
13/25 Savlekotő válasza:
Sok szülőktol menekülni kell pl aki 30 évesnek még azt is meg szabja mit olvashat mit ehet és hogy mit csinálhat az ágyban,hány unokat kell le gyártani, nem lenne ennyi nem kívánt gyerek se ha nem a szülő döntene a fiatalok helyett mindenben és kevesebbet hazudna a család minden tagja egymás szemébe és kevesebb lenne a családokban egymás utalása..
2022. júl. 1. 20:00
14/25 anonim válasza:
Dehogy kell menekülni, nem a Közel-Keleten vagyunk. Ki kell osztani az ilyet a francba, aztán, ha nem áll le, akkor elkerülni. De hazudni meg sz.r kapcsolatba belemászni ész nélkül? Azért disztingválni tudni kell... És azért az is meglepő, hogy nálad még a szimpla szexuális felvilágosítás és női önbecsületre nevelés is konkrét dührohamot váltott ki anno...
2022. júl. 1. 20:06
15/25 anonim válasza:
Szerintem fokozatosan kellett volna közölnöd a dolgot. Amúgy valószínűleg idővel megbékélnek, még akkor is ha nem fogják teljesen helyeselni
2022. júl. 1. 20:16
16/25 A kérdező kommentje:
Úgy csináltok itt néhányan, mintha egész életemben tudtam volna, hogy leszbikus vagyok. Ha tudtam volna, nem lettem volna együtt férfival. 2 éve kezdtem érezni vonzalmat nők iránt, 1 éve tudatosodott bennem, hogy biszexuális lehetek. Akkor még nem akartam elhagyni a férjemet, azt hittem együtt tudok élni vele biszexuálisként
Majd megismertem a jelenlegi nő páromat, és onnantól nem éreztem vonzalmat a férfiak iránt, nem tudtam szexelni a férjemmel.
2022. júl. 1. 20:20
17/25 anonim válasza:
Röhejes hogy sokan mennyire biztosak benne hogy a kérdező jól látja a dolgokat úgy hogy 1-2 éve még másnak hitte magát. Itt jön be a média szerepe. Egyetlen negatív lmbtq karaktert se látni filmekben. Mind valamiben menő:szexi gazdag tehetséges de ha egyik sem akkor is hű de tisztességes valaki. Sok hetero nő úgy van vele hogyha nem kerek a káposzta az aktuális pacákkal akkor belekezd egy leszbi kapcsolatba mert ott mindenki patyolat és tökéletes. Ezzel nem kis veszélynek teszik ki magukat hisz az ösztönszerű gyanakvás se lesz meg bennük hogy gond lehet és koppannak... márpedig miért ne lehetne
2022. júl. 1. 20:50
18/25 anonim válasza:
Egy életből vett példával jönnék, a férjem családjáról van szó.
A férjem nagynénje (lassan 80 éves, csak azért írom a korát, mert az ilyen idős személyek már nehezebben fogadják el azt ami elüt a szerintük természetestől) és családja Amerikában élnek. A lánya férjhez ment, gyerekük is született. Évek múltán elvált a férjétől és kapcsolatot kezdett egy nővel. Megesküdtek, még a FB-ra is feltették a képeket, a képek alatt a saját lánya is szép szavakkal kíván nekik sok boldogságot. A szülők elfogadták a döntést, eleinte valóban nehezteltek egy kicsit, főleg az asszony anyja, de azóta teljes az egyetértés. Egy éve az egész családdal (köztük a nő élettársával - feleségével? is) találkoztam, rendes volt köztük a kapcsolat, egy pillanatra sem éreztem neheztelést, ridegséget.
Csak azért írtam ezt, hogy lásd, nem lehetetlen, hogy megbékélnek és elfogadják döntésed.
2022. júl. 1. 21:01
19/25 anonim válasza:
Szerintem azért ha eddig jártál pasikkal és meg is házasodtál akkor minimum bi vagy. De nem is ez a lényeg. Attól hogy valaki comingoutol még nem lesz jó ember, a melegek is simán tehetnek rossz lépéseket vagy lehetnek sz*r emberek, ahogy a heterok.
Valóban furcsa egyik percről a másikra úgy kiugrani egy házasságból hogy bocsi amúgy a nőket szeretem, de neked ez jutott, ebből kell főzni. Majd megbékélnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!