Szerintetek idővel elfogadnak a család?
Évekig örlődtem, hogy mit tegyek, számomra nem hirtelen döntés volt, de a családomnak, ismerőseimnek annak tűnik.
Egyik napról a másikra bejelentettem, hogy elválok a férjemtől, mert leszbikus vagyok és van egy barátnőm.
Ez volt 3 hete és egy családtagon kívül mindenki haragszik rám. A férjem volt a tökéletes férj-alany, és nem értik..
Szerintetek elfogadnak valaha, a hirtelenség miatt haragszanak rám ennyire? Mikor vegre megtaláltam önmagam, mindenki előfordul tőlem, nagyon nehéz lelkileg.
A kérdést javította az autocorrect, bocsánat!
Azt kihagytam hogy főleg a szüleim ítélkezése fáj, mert szeretem őket és fontos a véleményük számomra!
Én rengeteget gondolkodtam azon,hogy ha a gyerekem a saját neméhez (is)vonzódna akkor azt hogyan tudnám elfogadtatni a családdal és itt leginkább a nagyszülőkre a 60+ os generációra gondolok. Arra jutottam,hogy azzal egyidejűleg,hogy ezt elmondjuk készítek egy kiselőadást,hogy mi is valójában,mert nem tudják és igazából a tudomány sem nagyon hogy hogy alakul ez ki,de mindenesetre elmondanám hogy mire jutottak a tudósok,elmondanám hogy hány ember szenved attól mert nem fogadják el,elmondanám,hogy milyen jogi hátrányai vannak itthon egy más beállítottságú embernek.Talan a megértés segíti az elfogadást.Hagyni kell nekik időt a feldolgozásra.Össze vannak zavarodva,esetleg aggódnak miattad,haragszanak,mert így nem lehet unokájuk,bár azt hiszem nem írtad hogy van-e gyereked.Fontos,hogy a férjed hogy áll ehhez,hogy mindenki előtt melléd tud-e állni,bár ha 3 évig megcsaltad,akkor az biztos nagyon nehéz lenne neki.A megcsalás miatt én sem lennék túl boldog függetlenül a harmadik fél nemétől.
Szóval légy türelmes,megértő te is,nekik is lehetnek érzéseik,véleményük,félelmeik. Arról biztosítsd őket,hogy ha vannak kérdéseik akkor azt bátran tegyék fel akár szóban, vagy írásban ha az könnyebb. Tobi színei C filmet javaslom,ott a család oldaláról is láthatod a dolgokat. Illetve van egy könyv a címet nem tudom valami olyasmi :Homoszexuális a gyerekem,mit tegyek? Vagy ilyesmi.
Savlekoto!
Jó duma. A házasságra is kényszerítették?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!