Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek idővel elfogadnak...

Szerintetek idővel elfogadnak a család?

Figyelt kérdés

Évekig örlődtem, hogy mit tegyek, számomra nem hirtelen döntés volt, de a családomnak, ismerőseimnek annak tűnik.

Egyik napról a másikra bejelentettem, hogy elválok a férjemtől, mert leszbikus vagyok és van egy barátnőm.

Ez volt 3 hete és egy családtagon kívül mindenki haragszik rám. A férjem volt a tökéletes férj-alany, és nem értik..

Szerintetek elfogadnak valaha, a hirtelenség miatt haragszanak rám ennyire? Mikor vegre megtaláltam önmagam, mindenki előfordul tőlem, nagyon nehéz lelkileg.

2022. júl. 1. 18:58
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

A kérdést javította az autocorrect, bocsánat!

Azt kihagytam hogy főleg a szüleim ítélkezése fáj, mert szeretem őket és fontos a véleményük számomra!

2022. júl. 1. 19:00
 2/25 anonim ***** válasza:
23%
Jaj... Ízig-vérig heteronormatív emberektől, akik szerint a melegség max. úri huncutság én nem várnék sokat. Bocsi. Elegem van az ilyen primitív emberekből.
2022. júl. 1. 19:18
 3/25 anonim ***** válasza:
45%
Vagy igen, vagy nem. Ha az én lányom volnál, mindig maradna bennem egy tüske. Nem azért, mert leszbikus vagy, hanem azért, mert hazudtam, csaltal, tönkre tettél minimum egy életet. M
2022. júl. 1. 19:22
 4/25 anonim ***** válasza:
82%

Én rengeteget gondolkodtam azon,hogy ha a gyerekem a saját neméhez (is)vonzódna akkor azt hogyan tudnám elfogadtatni a családdal és itt leginkább a nagyszülőkre a 60+ os generációra gondolok. Arra jutottam,hogy azzal egyidejűleg,hogy ezt elmondjuk készítek egy kiselőadást,hogy mi is valójában,mert nem tudják és igazából a tudomány sem nagyon hogy hogy alakul ez ki,de mindenesetre elmondanám hogy mire jutottak a tudósok,elmondanám hogy hány ember szenved attól mert nem fogadják el,elmondanám,hogy milyen jogi hátrányai vannak itthon egy más beállítottságú embernek.Talan a megértés segíti az elfogadást.Hagyni kell nekik időt a feldolgozásra.Össze vannak zavarodva,esetleg aggódnak miattad,haragszanak,mert így nem lehet unokájuk,bár azt hiszem nem írtad hogy van-e gyereked.Fontos,hogy a férjed hogy áll ehhez,hogy mindenki előtt melléd tud-e állni,bár ha 3 évig megcsaltad,akkor az biztos nagyon nehéz lenne neki.A megcsalás miatt én sem lennék túl boldog függetlenül a harmadik fél nemétől.

Szóval légy türelmes,megértő te is,nekik is lehetnek érzéseik,véleményük,félelmeik. Arról biztosítsd őket,hogy ha vannak kérdéseik akkor azt bátran tegyék fel akár szóban, vagy írásban ha az könnyebb. Tobi színei C filmet javaslom,ott a család oldaláról is láthatod a dolgokat. Illetve van egy könyv a címet nem tudom valami olyasmi :Homoszexuális a gyerekem,mit tegyek? Vagy ilyesmi.

2022. júl. 1. 19:24
 5/25 anonim ***** válasza:
88%
Bocsi a 3ev megcsalast nem tudom honnan vettem.
2022. júl. 1. 19:26
 6/25 anonim ***** válasza:
55%
Tehát a két lepontozo szerint helyes hazudni a szexualitásról, es házasodni leszbikuskent egy ferfivel
2022. júl. 1. 19:31
 7/25 anonim ***** válasza:
20%
Szörnyű dolog, szegény férjed. Gyerek nincs?
2022. júl. 1. 19:37
 8/25 Savlekotő ***** válasza:
20%
6 miért legyen őszinte hogy meg alazzak kidobjak rá kenyszeritsek a számukra megfelelő szexuális kapcsolatra, sok hetero is hazudik otthon a legvetelerol is mert szeretnének magán életét privát szférát önálló gondolatot saját életét élni..
2022. júl. 1. 19:42
 9/25 anonim ***** válasza:
85%

Savlekoto!

Jó duma. A házasságra is kényszerítették?

2022. júl. 1. 19:43
 10/25 Savlekotő ***** válasza:
32%
Szerinted, tudod hány ember a szülő miatt el 3gy szar házasságban mer nem mer ellentmondani sok nő meg az első hoz hozzá megy csak lekeruljon a szülő porazarol aztán egy másik porazra kötik
2022. júl. 1. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!