Élettársammal külön mentünk 4 éve, van két közös kisfiúnk, 7 és 9 évesek. Neki azóta már van egy új kapcsolata. Mindenképp szeretné rendezni a láthatást, így gyámhatósági ügy lesz belőle. Mire számítsak?
Troll vagy. Ekkora gyökér nem lehetsz.😀 Legközelebb ejts el pár helyesírási hibát, és olyan kifejezéseket mint például "a paromal széjel mentuk" vagy "a kisfijuk, anyát szeretikjoban igy meg e lehet akadájozni hogy sokat láthassa öket", esetleg "negativ hozaszolast nem kerek kerem ojan irjon aki tapasztallt"
🤠✌️
Nagyon remélem, hogy ez csak egy kitalált provokatív kérdés. Ellenkező esetben: sürgősen kezeltesd magad. Remélem, hogy a gyámügy az Apa oldalára billenti a mérleget, mivel nincs rosszabb egy toxikus Anyánál.
Egyedül fogsz megöregedni.
Aztán az ilyen görények miatt van leszolva alapból egy egyedülálló anya.
Szégyelld a pofád sztm!
Én örülök, h lányom az alja nőjevel is jól kijön.
Keress magadnak Te is valakit, bár így a kutya nem állna veled szoba!
N 30
55, Freudi elszólás :DDDDD
(tudom, nem direkt, de viccesen jött ki)
Volt nemrég egy hasonló kérdés, szemezgess a válaszok között: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Én ezt válaszoltam akkor, és továbbra is ez a véleményem:
"Én ugyanezen mentem át, borzasztó rossz érzés volt látni és hallani, hogy a lányunk mennyire jól érzi magát az új barátnővel, ilyen program olyan ajándék, stb. Nehéz volt megszokni, de muszáj volt a gyereket néznem, és örülni annak, hogy ő ilyen jól viseli ezt az új helyzetet. Csak azt nézem, hogy neki mi a jó, és ha ő jól érzi magát, akkor teljesen mindegy, hogy nekem mennyire fáj. Ne úgy fogd fel, hogy az új barátnő anyaszerepbe akar bújni, inkább örülj neki, hogy elfogadja a gyerekeket, és törődik, foglalkozik velük, rosszabbul is járhattál volna. Én így próbáltam felfogni egy idő után, és nagyjából sikerült elfogadnom. A gyerek az első, nem az, hogy én - vagy te - hogyan dolgozzuk fel a saját kis lelki válságainkat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!