Élettársammal külön mentünk 4 éve, van két közös kisfiúnk, 7 és 9 évesek. Neki azóta már van egy új kapcsolata. Mindenképp szeretné rendezni a láthatást, így gyámhatósági ügy lesz belőle. Mire számítsak?
Ez borzasztóan hangzik. Konkrétan érzelmileg zsarolod a gyerekeidet és eszközként használod őket a bosszúhoz. Neked az lenne a feladatod,hogy biztosítsd őket arról,hogy akkor is szeretni fogod őket,ha jól érzik magukat apával és az új párjával és kötelességed elősegíteni azt,hogy az apával való kapcsolat zökkenőmentes legyen. Hogy te hogy érzed magad ettől az is nagyon fontos de semmikepp nem terhelheted ezt rá a gyerekekre nem beszélhetsz róla előttük.Arra van a barátnőd vagy a pszichológusod. Képzeld ez hogy egy gyerek lélekben mekkora kárt tud okozni az a lojalitás konfliktus amit átél ha veled van akkor az apja miatt ha az apával akkor miattad. Amikor megszülettek,mi anyák a fontossági sorrendben hátrébb kerültünk és a gyerekek kerültek az első helyre. Ajánlom a figyelmedbe a Gyurkó Szilvia Rám is gondoljátok A gyerekközpontú válás lépései című könyvet. (Ha nem is voltatok házasok akkor is).
Nagyon szépen kérlek,fejezd be amit csinálsz!
Nem tudok vagy inkább nem akarok hozzá tenni. Bőven leírták itt előttem a véleményüket.
A tanácsom. SOHA ne a magad érdekét nézd, hanem a gyermekeid érdekeit.
Nem vagy normális kérdező!
Nem vagytok együtt, mi közöd ahhoz, hogy új párja van?
Inkább örülj neki, hogy az új barátnő pozitívan áll a gyerekekhez.
Most olvastam teljesen végig! Nem csak nem normális vagy, hanem beteg, alkalmatlan a gyereknevelésre.
Hazudni akarsz a bíróságon, hazugságra akarod kényszeríteni a gyerekeid, és meg akarod fosztani őket az apjuktól.
Tudod mit? Én a gyerekeket is elvenném tőled és nevelje őket az apjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!