Élettársammal külön mentünk 4 éve, van két közös kisfiúnk, 7 és 9 évesek. Neki azóta már van egy új kapcsolata. Mindenképp szeretné rendezni a láthatást, így gyámhatósági ügy lesz belőle. Mire számítsak?
Higgyétek el hogy nem kamu a kérdése. Bíróságon dolgozom, annyi ilyen agybeteg szülő van, hogy elképzelni nem tudjátok.
Mikor már végre lehetne normális életük minden szempontból mindenkinek, akkor az egyik hirtelen meghulyul.
Kérdező! Menjél terápiára te szerencsétlen.
Ahelyett hogy örülnél, hogy a gyerekeinek jó dolga van!!! Nem tudok mit mondani az ilyen szellemi hulladékokra.
Na, persze. Én meg a miniszterelnök vagyok.
Nem azt mondtam hogy a kitaláció jobb. Hanem hogy sokan el sem hiszik, hogy ilyen emberek léteznek. Nem is kis számban.
Manapság már nagyon ritka az olyen a család, aki a válást próbálja intelligensen feldolgozni, hogy a gyerekei a lehető legkisebb sérüléssel legyenek túl rajta.
Egyetlen egy elvalt szülőpart ismerek, akik jóban maradtak egymással, intézik a gyerekeket közösen, sőt néha még közös programot is tudnak csinálni úgy, hogy ott van az új párjuk.
A gyerekek is kiegyensúlyozottak. Nem ez lenne a normális?
Érdekes módon ebbe a rovatba minden napra jut egy rakás könnyfakasztó, felháborító vagy vitagenerátor sztori, amit aztán otthagy a kérdező.
Meleg vagyok és homofóbok a szüleim? blablabla?
Hogy mutassam be a néger barátom otthon?
Az anyósom leköpte a volt párom sírját és ő van felháborodva, nekem van igazam?
Mit csináljak a meleg unokaöcsém muszlim barátjának a homofób szüleivel, akik tartoznak pénzzel és kizárólagos felügyeleti jogot követelnek a macskám örökbefogadójának árva nevelt lánya felett?
Ez még az ezotéria rovaton is messze túltesz.
Nincs azzal baj, hogy fáj, ha ő boldog.
A baj azzal van, hogy a gyerekeidre pakolod a terhet. Elveszed tőlük a lehetőséget, hogy az apjukkal legyenek, és ez szemét dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!