Szoktatok beszélni a gyerekekkel telefonon ha elmegy táborba?
Tegnap ment el a gyerekem táborba péntekig, ez az első még soha nem volt.
Tegnap oda kapta mindenki a telefonját, hogy fel hogy hívják a szülőket. Ma úgy néz ki nem szabad.
Csak arra vagyok kíváncsi,hogy akinek volt a gyereke táborba, hogyan működik úgy értem mindennap beszéltek egyszer.
Köszönöm szépen a válaszokat.
31, Nem Kanadai ősvadonban élünk, és ez nem a Tom Gordon, hahó. Ha lemarad a gyerek az erdőben, akkor lemarad vele az egyik kísérőtanár is, vagy visszafordulnak érte. Nem véletlen vannak többen a felnőttek, menet elején, végén, mellette is, telefon nélkül se hagynak el egy gyereket se.
Mellesleg gyerekként rühelltem túrázni, ha tudnád, hányszor "vesztem el" az iskolai túrákon...! Némelyik mára a legkedvesebb emlék az ilyen kirándulásokról.
És nem, nem vagyok boomer öreg 31 évesen.
Ellenben táboroztattam gyerekeket, 8-13 éveseket, és kifejezetten megkértük a szülőket, hogy ne hozza a gyerek a telefont. Jelentem, mind túlélték.
44, nem számolják össze. Sehol. A legtöbb óvónő meg tanárnő elpofázza az időt. Unokahúgoméknál, óvodában is így tűnt el egy gyerek. Szerencsére meglett, de a szülők balhét csináltak jogosan.
Vagy mi van a kislánnyal, akit óvodába vittek busszal, és bent maradt? Ott hiába szóltak a gyerekek, hogy egy kislány fent maradt, se a buszsofőr, de az óvónők nem törődtek vele.
Aki 44-es válaszomra pirosat nyomott, elárulná, miért tette?
Szerinte nem hibázott az óvónő? Szerinte nem kellett volna, legalább mielőtt kimentek az állatkertből, összeszámolnia a csapatot?
Azt értem, amit 45-ös írt, hogy nem szokták megtenni, de ettől még ez nem helyes gyakorlat, amit pont az általa írt példák is bizonyítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!