Apa nem törődik válás után a gyerekekkel, hogy tudok nekik segíteni?
Figyelt kérdés
Egy iskolás és egy óvodás gyerekünk van. Hónapok óta nem fizet gyerektartást, az első tárgyalásra sem jött el. A gyerekeket egyáltalán nem keresi, se névnap, se születésnap, semmi. A gyerekeknek nagyon rosszul esik.
Már van neki egy új nője, a nő gyerekével foglalkozik csak, mintha az övé lenne. Minden nap elmegy a házunk előtt, mivel viszi az új nőjét dolgozni, a múltkor 5 percre ugrott be, előtte 2 hónapig nem is hallottunk róla. A kisebbik nagyon sírt, mivel azt hitte, hogy elviszi egy kicsit magával, de nem ért rá, mert sietett.
Hogy tudok segíteni nekik, hogy ne sérüljön a lelkük, hogy az apjuk nem törődik velük?
2021. okt. 6. 17:36
1/26 anonim válasza:
Hasonló szituban voltam. Elmondtam a gyerekeimnek, hogy mi sem szeretünk mindenkit és sajna minket sem szeret mindenki. Sajnálatos, hogy pont az apjuk is ebbe a kategóriába esik.Ez van. Felejtsük el, ne sírjunk és ne rágódjunk egy olyan ember miatt, aki le se sz.r bennünket. El is költöztünk, amint tudtunk. Bejött, nem lettek lelki sérültek.
2/26 anonim válasza:
arra nem gondoltál, hogy tettél érte, hogy ne keressen téged/titeket? Ez így eléggé kétélű fegyver.
3/26 anonim válasza:
Ugye ezt te sem gondolod komolyan ?!
4/26 A kérdező kommentje:
Jól van, persze az én hibám, köszi, kár ide kérdést kiírni.
2021. okt. 6. 18:00
5/26 anonim válasza:
szeretetet és törődést nem tudsz kicsikarni senkiből. pénzt majd a bíróság behajtja rajta, de ha ő nem akar semmilyen kapcsolatot, akkor sajnos ez van ezt kell elfogadni
6/26 A kérdező kommentje:
De ő azt hangoztatja, hogy csodálatos apa, aki él - hal a gyerekeiért
2021. okt. 6. 18:25
7/26 anonim válasza:
Kedves kérdező! Sajnos semmit sem tehetsz, a gyerekek lelkének annyi :( Én is egy ilyen gyerek vagyok, de még 38 éves koromra sem tudtam feldolgozni.
8/26 anonim válasza:
Sajnos nem tudsz mit tenni, az apjuk helyett is neked kell gondoskodni arról,hogy szeretetet kapjanak.
9/26 anonim válasza:
#6 nem jelent semmit sajnos. sajnálom
10/26 A kérdező kommentje:
Csak olyan furcsa, hogy még a szomszédainktól is több szeretetet kapnak. Számomra ez felfoghatatlan, hogy egy szülő, hogy viselkedhet így.
2021. okt. 6. 18:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!