Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen szülőkkel ti hogy bírjátok?

Ilyen szülőkkel ti hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Lusták, negatívak, depressziósak. Mindig akkor ötlik szembe, mikor valahonnan hazajövök, ahol normális szülőket lattam. Nem csinalnak semmit (sokszor munkát sem), mindig mindenki hülye, minden szar, mindent szidnak. Nem mennek sehova. Ha én hívom őket, akkor se, se fagyi, se társas se semmi. Itthon lenni, és fekudni napokig. Ha mégis megyünk valahova, akkor mi ez a sok hülye ember, jajj minden olyan drága(pedig nem élünk rosszul), meleg van/hideg van, mindig a panaszkodás. Ha veszek valamit (saját pénz) akkor miért ezt kell venni? miért nem gyűjtesz? stb. mindenre a szájhúzás, spúrság, semmi kis nevetés, vagy pozitívság. Olyan lelombozó. Másnak is vannak ilyen befásult szülei?
2022. jún. 25. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
20%
Akkor minek mész hozzájuk oda?
2022. jún. 25. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
21%
Kamu.
2022. jún. 25. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
34%
Nem kell hazamenni hozzájuk.
2022. jún. 26. 06:57
 4/4 Metionin ***** válasza:
88%
Úgy, hogy amint lehetett, elköltöztem.
2022. jún. 26. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!