Az anyám elvette az eddig keresett pénzem egy részét. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Évközben nem volt ezzel gond, mivel a bankszámlámra utalták (a kártyám eldugtam, apple payt pedig nem tudnak faceid nélkül használni) de most egy ismerősömmel mentem pár helyre szobát festeni (segítettem glettelni, pakolni, festeni stb) és mivel kpban fizették ki így engem is ő. A 3 napra 30 ezret kaptam.
Itthon azt kérte anyám hogy majdnem a harmadát adjam az öcsémnek (osztozkodásos hülyeség, legyünk jó tesók stb hülyeségek) Mondtam hogy eltakarodhat dolgozni tarhálás helyett, utána miután elmentem fürdeni kivették a munkásgatyám zsebéből az összes bankót.
2022. jún. 25. 13:34
21/29 anonim válasza:
Ahhoz képest mikor papíron a hugica huzta le valakinek a wc-n a 600k ft-ot, legalábbis papíron... na ez semmi. :D
22/29 anonim válasza:
Hagyjuk már! Hol van neki 700 ezer forintod? Mikor az se tud ennyit félretenni, aki havi 400 ezret keres meg. Szerintem az csak, 700 Ft akart lenni. 😂😂
23/29 anonim válasza:
23# Van aki tud spórolni, nem fa.zságokra költi el. Irigy vagy és buta is.
24/29 anonim válasza:
Én elmondanám nekik a véleményemet, vagy szólnél az osztyfőnöknek. Ő nekem mindig shokott segíteni. Kitartást!
25/29 anonim válasza:
Közöld vele,hogy semmi gond de ezzel az öcsi szülinapja és karácsonya részedről legalább ki van pipálva és nem kell most venned neki semmit, hisz anyád megoldotta.😉
26/29 Savlekotő válasza:
Ékes bizonyíték hogy a testvér utalat mögött mindig a szülő legtöbbször az anya áll..
27/29 anonim válasza:
Te magadba beszélsz? És magadat oltod le? Ajjaj, vannak nálad gondok. 😕
28/29 anonim válasza:
Vedd vissza tõlük sunyiban, de csak közvetlenül a költözésed elõtt. Aztán vissza se nézz.
29/29 anonim válasza:
Szegény skizofrén, vagy irtó magányos lehet, csóró. 😭😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!