Akit pici korában nem keresett az apja mennyi idősen jutott el odáig hogy már nem érdekelte és ha keresné se találkozna vele?
Nekem kb 8 éves koromban lépett le. Úgy nem bánt, hogy álmatlanul nem forgolódok miatta, de igazából nekem rosszul esik, hogy le se sz.r, miközben van másik családja és azzal foglalkozik (láttam fbon).
Nem próbálom már megérteni, próbáltam vele beszélni felnőtt fejjel, de válaszra sem méltatott. Ez van sajnos.
Bírom, amikor akkora az egója az ilyen férfinak, hogy azt hiszi, a gyerek mindig utána fog bánkódni. Tévedés mert hamarabb kiheveri, mint azt gondolná.
Nem, nem fognak könnyes szemmel összeborulni már soha.
Elhagyta a gyerekét, mint a szemetet, ezt nem lehet megbocsátani.
Akkor sem, amikor jön a szívszaggatónak gondolt sztorival, hogy az anya miatt nem látogatta a gyereket. Hazugság.
Más apa évekig harcol, hogy érdemi időt tölthessen a gyerekével és soha nem adja fel. Ez meg annyira nem képes, hogy havi egyszer odadugja az orrát? Akkor mehet a pokolba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!