Mertek már találkozni a nagyszülőkkel?
82 éves nagymamámban (valószínűleg) felvetődött egy gondolat, hogy ez akár az utolsó tavasza is lehet... Mindennap kijárkált, boltba ment, a barátnőzést is csak a kijárási korlátozás/ismerősei félelme miatt hagyta abba, skypeolt helyette. Találkoztam vele, csak nem puszilkodtunk, nem érintkeztünk feleslegesen.
67 éves nagyim viszont nagyon meg van ijedve, sajnos rossz az immunrendszere, és minden sz-t képes elkapni. Unokatestvéreimtől (gyerekek) többször kapott el betegségeket, amikből alig tudott kilábalni. Vele online beszélgetünk, és az erkélye alatt szoktunk még beszélgetni... Viszont ő sem unatkozik, magántanárként az online tanítás megterhelőbb (sokkal több házit kapnak a diákok), na meg van két macskája... :)
F
Eddig is találkoztunk.
Fiatal szüleim vannak.
Inkább mi féltünk, hogy ők fertőznek meg minket, vagy a gyerekeket főleg (1,5 éves és 3 hónapos)
Én január vége óta nem voltam boltban, igazából a terhesgondozáson, szülésen, majd státuszon kívül sehova nem mentem.
Gyerekekkel az erdőbe sétálni.
Húsvétkor voltam először a szüleimnél.
A nagy unoka volt náluk nélkülem.
Nagyszüleimmel( dédik) az udvaron talàlkoztubk anyáknapján
De anyósomék még nem látták a kisebbik unokát
Igazából mi egész idő alatt találkoztunk a nagyszülőkkel. A fiam 2,5 éves, március közepe óta nem tudtam bölcsibe vinni, a lakásunk másfél szobás. Elvittük a nagyszülőkhöz az udvarra játszani, csak épp nem puszilkodtunk,igyekeztünk így is betartani a szabályokat. Múlt héten újra eljezdtük bölcsibe vinni, és mondhatom, annyira hiányzott neki a közösség, hogy félelmeim ellenére, semmi sírás nem volt.
Nem tudom, ti melyik megyében éltek, nálunk viszonylag kevés a beteg, sőt tudomásom szerint a mi városunkban nem is volt eddig fertőzött. Ezt nektek kell mérlegelni. Ha úgy érzitek, még nem jött el az ideje, akkor még várjatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!