Mertek már találkozni a nagyszülőkkel?
Figyelt kérdés
Nyitnak a bölcsődék, óvodák, de az iskolás egész nyáron itthon lesz. Rá meritek már bízni őket a nagyszülőkre?2020. máj. 20. 21:35
11/13 anonim válasza:
Már hetek óta találkozunk. Dolgozik a fèrjem, dolgoznak a nagyszülők, én vagyok itthon terhesen az elsős fiammal, de én nem félek.
Most hètvégén már találkozunk a Dédszülőkkel is, akik 80-on felül vannak ès màs megyében élnek. 2,5 hónapja nem voltunk náluk és korona vírustól függetlenül ki tudja mennyi van nekik még az életükből (szerintem bármi màs veszélyesebb rájuk).
12/13 anonim válasza:
Eddig is találkoztuk. Ha mehetnek mindennap sétálgatni, akkor találkozhatnak velünk is.
13/13 anonim válasza:
Igen, de mindenkin maszk van közben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!