Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám elvette az eddig...

Az anyám elvette az eddig keresett pénzem egy részét. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Évközben nem volt ezzel gond, mivel a bankszámlámra utalták (a kártyám eldugtam, apple payt pedig nem tudnak faceid nélkül használni) de most egy ismerősömmel mentem pár helyre szobát festeni (segítettem glettelni, pakolni, festeni stb) és mivel kpban fizették ki így engem is ő. A 3 napra 30 ezret kaptam.

Itthon azt kérte anyám hogy majdnem a harmadát adjam az öcsémnek (osztozkodásos hülyeség, legyünk jó tesók stb hülyeségek) Mondtam hogy eltakarodhat dolgozni tarhálás helyett, utána miután elmentem fürdeni kivették a munkásgatyám zsebéből az összes bankót.

2022. jún. 25. 13:34
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
92%
Az is borzasztó h van aki az anyuka pártján áll 😱
2022. jún. 25. 14:27
 12/29 anonim ***** válasza:
95%

Anyád ezzel pont azt fogja elérni, hogy megutálod a tesód és őt is. Nem csoda, ha 18 évesen le akarsz lépni.

Az osztozkodás akkor az, ha kölcsönös. Vegyél el valamit, ami a tesódé, és 30 ezret ér. Vagy visszaadja a pénzt, vagy eladod és visszaszerzed.

(Amúgy 3 napra legközelebb kérj többet! Tudod te, hogy mennyit keres ezzel a szobafestő?)

2022. jún. 25. 14:37
 13/29 anonim ***** válasza:
95%
Gusztustalan, amit anyád csinált. Próbáld visszakérni a pénzt, ha nem adják, vedd vissza az öcsédtől erővel. Ha ez a két eset nem játszik, akkor se karácsonyra, se szülinapjára ne vegyél neki semmit, és anyádnak se. Ha szóvá teszik, akkor hivatkozz erre az esetre. A pénzt, amit az ajándékra szántál, ekkor meg ekkor sunyin levették. Kész.
2022. jún. 25. 14:39
 14/29 anonim ***** válasza:
23%
Etikai szempontból tényleg az lenne a jogos ha a kérdező is visszalopna 30k fortintot, de jogi szempontból ez önbíráskodásnak minősül. Bár ebben a történetben a szülő valszeg nem fogja feljelenteni a saját fiatalkorú gyermekét, de ha mégis megteszi, akkor a kérdező szívja meg. 30k nem minősül bűncselekménynek, csak szabálysértésnek, de gondoltam erről jobb tudni. Viszont kérdező, neked van igazad, viszont gondold át a dolgot mielőtt visszavágsz.
2022. jún. 25. 14:42
 15/29 anonim ***** válasza:
93%
LOPD VISSZA! Illetve vedd vissza..mert ők loptak.
2022. jún. 25. 14:45
 16/29 anonim ***** válasza:
85%

Számomra nagyon dühítő és igazságtalan ez a szitoáció...

Borzalmas, hogy vannak ilyen szülők a világon. A pénzed mindenképpen vedd vissza!!

#13-as ötlete nagyon jó, én is ezt csinálnám :D

Egyébként, kis vigasztalásképpen, gondolj arra, hogy te szorgalmas vagy, és így biztosan többre viszed az életben, mint a lusta öcséd.

Kitartást!!!

2022. jún. 25. 14:53
 17/29 anonim ***** válasza:
78%

"Anyád ezzel pont azt fogja elérni, hogy megutálod a tesód és őt is"

Már megutálta! Nézd meg , higy minden élősködőnek elhordja. Pedig ,nem az ! Csak egy rosszul nevelt gyerek! Milyen szülők vannak ! Apád ehez mit szól egyébként? Miért nem kérdezed meg tőlük , hogy miért gondolják , hogy az a pénz közös? Vagy , hogy rendelkezhetnek vele? Ne az öcsédre haragudj ! Nem ő tehet róla ! Ez az anyád , apád műve! Hulladék szülők.

2022. jún. 25. 15:21
 18/29 anonim ***** válasza:
93%

Sajnálom, tök szimpatikus, hogy ilyen szorgalmas vagy.

Azt hiszem én tanulópénznek venném ezt a 30at.

A véleményemet kulturáltan elmondanám nekik és legközelebb egy automatánál be is fizetném amit kerestem a számlámra

2022. jún. 25. 15:25
 19/29 anonim ***** válasza:
10%
Lol, ennyit dolgozol iskola mellett. Igazi kétkezi munkásember lesz belőled, szereti a munkát ennyire fiatalon, szorgos kis ember. Xdd Hol dolgoznék én ennyit
2022. jún. 25. 15:54
 20/29 anonim ***** válasza:
93%
Mondd meg anyudnak hogy csak hajrá. A hülye hozzáállása miatt már az öcsédet gyűlölöd és számodra csak egy kis "tetű", ha így folytatja a következő lépés az lesz, hogy megszakítod velük a kapcsolatot. Az eszem megáll. Milyen szülő az ilyen? Te szakadj meg a munkában míg a fizetésedet ellopják. Én a helyedben kiverném a balhét és anyádat leteremteném.
2022. jún. 25. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!