Mit szólnál, ha az egyik szülőd egy korodbeli párt találna?
Figyelt kérdés
Nekem furcsa, hogy a párja velem és a párommal egyidős...
Hogy tud vonzódni egy, a gyerekével egyidős emberhez? Ez csak számomra perverz? Engem taszítanak a szülőm-korabeli férfiak, eszembe sem jutna kapcsolatot kezdeni velük.
28 éves vagyok.
2022. jún. 21. 12:43
12/20 anonim 

válasza:

Miert ne lehetne egy 50es csavonak 30as noje 😃 gondolom kulon elsz, hagy legyen boldog 🤷
13/20 anonim 

válasza:

Én örültem amikor anyámnak fiatal pasija volt. Nem tudtam volna elképzelni egy korabelivel/idősebbel. Jól nézett ki, gondolkodásra is mindig fiatalos volt, nem illett volna hozzá egy "vén f4sz"
14/20 anonim 

válasza:

#12: Az apja lehetne. A kérdező meg huszonéves, nem 30. De biztos gazdag a papa.
16/20 anonim 

válasza:

Én lány vagyok, az én édesanyám is egy nálam néhány évvel idősebb férfival jött össze a válása után. Eleinte nagyon furcsa volt, tettem is neki a megjegyzéseket rendesen, aztán láttam, hogy jól megvannak, úgyhogy egy idő után megbarátkoztam a pasival. Állítólag borzasztóan félt tőlem, hogy mit szólok.
17/20 anonim 

válasza:

" A kérdező meg huszonéves, nem 30"
A kérdező 28. Közelebb van a harminchoz, mint a húszhoz
18/20 anonim 

válasza:

Ha amúgy normális, értelmes, jó ember, akkor pont nem érdekelne az életkora.
19/20 anonim 

válasza:

Teljesen mindegy lenne, hogy én mit szólok, ha ők boldogok egymással. Az ő életük, nem az enyém. Kötve hiszem, hogy bármi változna attól, hogy nekem nem tetszik a választottja, legfeljebb annyit érnék el vele, hogy megromlana a viszonyunk, amivel saját magammal szúrnék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!