Mit szólnál, ha az egyik szülőd egy korodbeli párt találna?
Nekem furcsa, hogy a párja velem és a párommal egyidős...
Hogy tud vonzódni egy, a gyerekével egyidős emberhez? Ez csak számomra perverz? Engem taszítanak a szülőm-korabeli férfiak, eszembe sem jutna kapcsolatot kezdeni velük.
28 éves vagyok.

Megértem az érzéseidet. Tudnak fura helyzetek adódni, én is láttam olyat, hogy 50 körüli hapsi huszonéves barinőjének a szülei szintén ötvenesek voltak.
Egyetértek azzal, hogy ez magánügy. És nekik is meglehet a maguk baja, mert egy ilyen kapcsolat már önmagában is rejteget pár buktatót. Mi lesz tizenöt-húsz év múlva? Lesz-e gyerekvállalás, családalapítás? Ezekkel meg kell küzdjenek, de összességében ők is felnőtt emberek, és a te véleményedtől függetlenül keresik a maguk boldogságát. Szerintem az a tisztességes, ha ebben kapnak támogatást. Már az is nagy segítség, ha megpróbálod elfogadni a helyzetet, és igyekszel jó képet vágni hozzá. Ha pedig zátonyra fut a dolog, akkor a szülőd mellé állsz, és segíted átvészlni.

A mai vilában divat ez, főként a bácsi anyagi helyzetének függvényében igen csak megnőhet a "vonzerő" a kisjányok irányából. A bácsi fél az öregedéstől, kapuzárási pánik: "hejj no, azé' még tudok hódítani", a kisjány pedig anyagi biztonságot óhajt, e két igény találkozik és lesz belőle egy "párkapcsolat", legalábbis amit annak neveznek. Esetleg sugardaddy-kapcsolatnak nevezik és akkor legalább őszinték.
Kérdező: nem csodálom, hogy zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!