Hogyan érjem el...?(többi lent)

Ülj le vele beszélgetni erről,szeptembertől a suliba viselkedj normálisan,valamennyit azért tanulj.
Segíts neki a hàzimunkában,mesélj neki a barátaidról,ne zárd ki az életedből.

Beszélgess vele. Milyen problémák vannak a suliban, miért vagy te "problémás"? Nem tudsz kezelni bizonyos szitukat? Rossz társaság? Rossz jegyeid vannak? Szorongsz és emiatt agresszívan reagálsz dolgokra?
Kicsit kifejthetnéd hogy jobban tudjunk tanácsot adni.
Azért az elég durva hogy a fiúra ráhívta a rendőröket, mégis mit csinált?
Ha máshogy nem megy, írj egy levelet anyukádnak, hogy mit érzel, hogyan próbálsz változtatni, mire lenne szükséged, ő hogyan tud támogatni?
Az én viszonyom is ilyen volt az anyukámmal… így felnőtt fejjel már tudom, mi volt az oka, és korántsem magamban kellett keressem… bár én nem voltam “problémás” tini, anyám sosem bízott bennem, mindent kiforgatott, és lelki terrorral próbált nevelni.
Így felnőtt fejjel talán csak azt tudom tanácsolni, hogy kérd meg, legyen veled őszinte. Kérdezd meg, mi a problémája valójában veled? Mit szeretne tőled? És mond el neki, hogy szeretnéd, ha jobban támogatna, többet tudnátok beszélgetni ítélkezés nélkül.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!