Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy érjem el hogy a szüleim...

Hogy érjem el hogy a szüleim megengedjenek dolgokat? (több lent)

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és esténként szoktak lenni nem bulik hanme ilyen összejövetelek, és sose engednek el, mert sötét van, meg 13 vagyok...mit csináljak hogy elengedjenek? :/

2013. ápr. 6. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

várd ki, hogy idősebb légy

13 évesen igazuk van a szüleidnek, hogy nem engednek el...

Én max este 9ig maradhattam kinn 14 éves koromig.

Abban az esetben maradhattam tovább, ha a szüleim értem jöttek az utcánk végére vidéken. (ez fél 11et jelentett)

Tudom, hogy más időket élünk, hogy ennyi idősen sok gyerek már kimaradhat este, de szerintem ez nem túl pozitív változás.

pedig én sem vagyok idős, tehát nem volt olyan régen

az a megoldás ha elmennek érted az összejövetel után, és ez nem ciki(!)

26/N

2013. ápr. 6. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Várj még 2-3 évet. Este otthon kellene lenned és tanulni, nem csavarogni.
2013. ápr. 6. 21:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát engem még 9-ig se akarnak elengedni, úgyse ha értem jönnek...
2013. ápr. 6. 21:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: ezek hétvégén vannak, nem fogom az egész hétvégémet tanulással tölteni, főleg nem az estét.
2013. ápr. 6. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:

felvetetted nekik ezt a lehetőséget? lehet eszükbe sem jutott, csak az, hogy el akarsz menni...

mert ennyi azért belefér szerintem is, pedig erről egészen "maradian" gondolkodom

2013. ápr. 6. 21:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak úgy engednélek el, ha előtte megírtad és megtanultad, amiket kellett. Továbbá tudom, hogy kikkel, hova, kihez mész és meddig maradsz, és mennék érted estefelé/sötétedés után.

13 évesen még javában gyerek vagy, ezért semmi helyed este kint az utcán; de ha látják rajtad a szüleid, hogy teljesíted a rád vonatkozó dolgokat, talán engedékenyebbek lesznek.

2013. ápr. 6. 21:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Vannak nálam idősebb barátaim, de az se tetszik nekik...meg ha fiú barátaim..mindig elmondom ha megyek valahova hogy kivel és hova:)
2013. ápr. 6. 22:18
 8/10 anonim válasza:
100%

Mutasd be nekik a barátaidat, hívd át őket többször és ha jobban megismerik őket akkor biztos, hogy könnyebben engednek el. és mindig kísérjen haza valaki, amiben a szüleid is biztosak legyenek, és így nem lesz baj azzal, hogy egyedül mész haza sötétben. és 13 évesen ne várj el túl sokat, elégedj meg annyival ha először 9-10 ig elengednek.

17/L

2013. ápr. 6. 23:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy igazából az a bajuk, hogy nem ismerik a barátaid és nem tudják, mit is csináltok? Félnek, hogy belevisznek valami rosszba vagy ilyesmi. Talán kérd meg az egyik ismerősöd, hogy az anyja hívja fel a szüleid és mondja el mit csináltok.
2013. ápr. 8. 15:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, ez nagyon jó ötlet, hogy mutasd be a barátaidat a szüleidnek! :)
2013. ápr. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!