Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan érjem el a REM fázist?...

Hogyan érjem el a REM fázist? (kifejtve lent)

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy lassan évek óta akármennyire fáradok el nap közben este ha kidőlök se tudok pihentetően aludni és álmodni. Letöltöttem telefonra egy álomfigyelő alkalmazást (nem tudom mennyire megbízható, csak azt szerettem volna tudni hogy ha beszélek alvás közben mit mondok) ami mint kiderült mutatja hogy hogyan alszom. Itt láttam hogy nagyon kevés a mély alvásom, rengetegszer ébredtem fel és ha aludtam akkor is "könnyen" ( [link] akit esetleg érdekel). Ahogy tudom az álmok a REM fázisban jelentkeznek, viszont ezt nem bírom elérni. Mit tegyek hogy sikerüljön?

Igen, tudom hogy most későn feküdtem le és ettem is este, de mindig így szokott lenni hogy nem pihenem ki magam, ha 6-kor, ha 10-kor ha hajnali 4-kor fekszem le. Nem tudom hogy jó témához írtam-e, ha nem ne kövezzetek meg, ez tűnt a leglogikusabbnak.

2020. ápr. 14. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a REM fázis a pihentető, hanem ami előtte van, a mély alvás állapota.
2020. ápr. 14. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindig eléred a REM fázist, csak nem emlékszel az álmaidra.
2020. ápr. 14. 14:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor átfogalmazva a kérdés: hogyan emlékezzek vissza? Utána olvastam pár dolognak, azt mondták hogy felkelés után írjam le amire emmlékszem, de már felkeléskor se emlékszem semmire. Mi lehet ennek az oka? Havonta van ilyen hogy egy-egy álomra emlékszem, de akkor is nagyon kis részletekre.
2020. ápr. 14. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel mindenki így van.
2020. ápr. 14. 14:56
 5/8 A kérdező kommentje:
És hogy tudok ezen változtatni? Hogyan tudnék jobban visszaemlékezni?
2020. ápr. 14. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
De mi a ménkűnek akarsz visszaemlékezni? Azzal törődj, hogy kialudd magad, és éld az ÉLETEDET. (Ne az álmaidat.)
2020. ápr. 14. 18:06
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Én se értem, minek ennyit foglalkozni az álmokkal. Nem tök mindegy, miket álmodunk?
2020. ápr. 14. 23:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Éppenséggel tudatosan szeretnék álmodni, de addig nem tudom ezt elkezdeni amíg azt se tudom hogy álmodok. És attól hogy tudni szeretném mit álmodok még elem ugyan úgy az életem :D
2020. ápr. 15. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!