Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El mondanátok a szüleiteknek...

El mondanátok a szüleiteknek hogy drog függők vagytok?

Figyelt kérdés

Már ott tartok hogy gyűlölöm magam miatta, de ha nem csinálom tiszta ideg meg stressz vagyok...és sajnos nem is olcsó mulatság, ezen a héten már 10-15 ezer elment csak cuccra, egyébként sejtik is hogy csinálom, sőt a mamám észre is vett de nem szólt semmit.

Ha elmondom az nekem is segítene? Vagy egyáltalán mit csináljak? Az zavar a legjobban hogy már nem bíznak bennem a szüleim, és igazuk is van...

2022. jún. 16. 15:57
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Én is ebben a helyzetben voltam. Egy idő után már nagyon kivoltam idegileg és kerek perec elmondtam anyámnak. Hatalmas kő esett le a szívemről + kaptam is segítséget tőlük.
2022. jún. 16. 18:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert vagyok olyan bizalmi kapcsolatban a szüleimmel, és tudom, hogy elsősorban segítségre számíthatnék tőlük, nem pedig elítélésre vagy ilyesmi, amitől csak súlyosbodna a helyzet, nem segít kikecmeregni.
2022. jún. 16. 18:41
 13/19 anonim ***** válasza:
97%
Hidd el, aki nem veszi észre magától, azt nem is érdekli.
2022. jún. 16. 19:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha le akarsz állni, akkor segíthet ha elmondod. Mert a függőség abból áll, hogy magadat nem tudod korlátozni. Hiába határozod el, szóval valaki másra van szükség aki korlátot állít amíg kimegy a szervezetből a függés. Ezért jók az ilyen helyek is ahova elmennek leszokni, mert nem a saját akaraterejükből kell. Szóval erre tudnád használni a szüleidet.
2022. jún. 16. 20:13
 15/19 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Egyébként 13# nál a pont, enyém is tudta elötte is.
2022. jún. 16. 20:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyógyulni akarsz akkor mondd el.
2022. jún. 16. 21:48
 17/19 anonim ***** válasza:
48%

Dehogy mondanám. Én vagyok a család diplomás büszkesége.

Viszont nem is élek velük. Több mint 1 éve elköltöztem, már a koleszban is rajta voltam.

Én dolgom, dolgozok, megkeresem az árát és szerencsére olyan párom van aki nem tiltja.

2022. jún. 18. 00:03
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#17 akkor te hazugságban élsz.
2022. jún. 19. 13:48
 19/19 anonim válasza:
Ugyan az volt velem mint a 11 essel. Hogyha gyógyulni akarsz akkor minden képpen mond el nekik. Amúgy meg hogyha a mamád észrevette egyszer akkor valszeg ők is tudják
2022. júl. 7. 21:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!