El mondanátok a szüleiteknek hogy drog függők vagytok?
Figyelt kérdés
Már ott tartok hogy gyűlölöm magam miatta, de ha nem csinálom tiszta ideg meg stressz vagyok...és sajnos nem is olcsó mulatság, ezen a héten már 10-15 ezer elment csak cuccra, egyébként sejtik is hogy csinálom, sőt a mamám észre is vett de nem szólt semmit.
Ha elmondom az nekem is segítene? Vagy egyáltalán mit csináljak? Az zavar a legjobban hogy már nem bíznak bennem a szüleim, és igazuk is van...
Igen, és kérj tőlük segítséget is. Ez két dolgot is megoldana:
1. visszaállítanád a bizalmat
2. letudnál szokni a cuccról
Sok sikert!
2022. jún. 16. 16:13
2/19 anonim válasza:
Milyen fajta drogot használsz? Én inkább eleve nem szoknék rá soha... kipróbálásképp max a fűig jutnék de azt is elég parának tartom, de bakancslistás dologként szerepel az életembe :D
Én a helyedben segítséget kérnék tőlük.
26/n
Szilvi
2022. jún. 16. 16:17
3/19 anonim válasza:
Kesobb nagy problemaid lehetnek majd a sok drogtol! Majd akkor rajossz hogy nem kellett volna,mond el a szuleidnek,hatha tudnak segiteni
2022. jún. 16. 16:19
4/19 anonim válasza:
Kérj segítséget. Állj oda, hogy próbáltál ki dolgokat, kisiklott és megy tönkre az életed, de szeretnél változtatni, és segítségre van szükséged, vigyenek elvonóra. Remélhetőleg tudják majd helyesen kezelni. Ez az egyetlen esélyed hogy megfordítsd a dolgokat.
2022. jún. 16. 16:41
5/19 anonim válasza:
Kérj segítséget tőlük a leszokáshoz.
2022. jún. 16. 16:51
6/19 anonim válasza:
Lehet a szüleid is drogfüggők, soha nem tudhatod.
2022. jún. 16. 17:32
7/19 anonim válasza:
Igen, légy ember a talpadon, állj elő az igazsággal, és találjátok ki együtt, mi legyen a következő lépés.
2022. jún. 16. 17:56
8/19 anonim válasza:
Mit tolsz? Ha mar mamad is eszrevette, szerintem ok is tudjak. Mondd el nekik
2022. jún. 16. 18:03
9/19 anonim válasza:
Figyi, szerintem előbb puhatold ki, hogy reagálnának... Attól függően, hogy milyen a gondolkodásuk, mennyire megértőek és mennyire segítőek, lehet, jobban járnál, ha külsős segítséget keresnél a leszokáshoz vagy a kezeléshez. Nem azt akarom sugallni, hogy ne támaszkodj a családodra, de tapasztalatból tudom, nem minden szülő ugyanúgy reagál az egyes bejelentésekre... Neked kell őket ismerni, lehet, ezzel csak megrontanád a kapcsolatotokat, úgyhogy ezzel a lehetőséggel is kalkulálj.
2022. jún. 16. 18:14
10/19 Kólauborkával válasza:
Én elmondtam, de nem hátráltat a dolog semmiben, nem szégyenlem, bár büszke sem vagyok rá, egyszerüen elfogadom fiatalkorom hülyeségét. Majd, ha megunom abbahagyom, volt rá példa, hogy hónapokig hagytam. Anyum sem szégyenl, bár nem örül neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!