Amikor a szüleidnél élsz, mennyi az a havi hozzájárulás amikor már nem tartod jogosnak, hogy meg mondják mit csinálsz?
Én pl most 30-al szállok be a közösbe, gondolkodom azon, hogy legalább 50-nel érdemes lenne beszállni, még úgy is jóval jobban kijönnék mintha egy lakást kellene bérelnem
Ugyanakkor, az is jó lenne, hogy nem lenne meg mondva mit csinálok, amikor kicsivel több áramot használok valamire
Mekkora összegnek mondanád ezt?
Főleg pénzgyüjtés miatt költöztem vissza
28f
53-mas ez az érzésem nekem is, pedig kiváló keresetem volt (amikor még külföldön éltem) de akkor sem futotta jobbra mint egy albérlet
Van egy rakat konfliktus otthon, de azért nap végére csak kibékülünk, ami másnap kezdődik előlről, de mégis ebben látom a lehetőséget még 1 évig biztosan, amíg nem jutok el arra a pontra, hogy megérje nekem ( pl egy drasztikus fizetésemelés, vagy külföldre menni, pl osztrák remote munkával kinti nem is erős fizuval, ami itthon nagyon jónak számít már jól el lehet lenni )
Nem az a ciki, hog otthon van, hanem hogy spórolás címén gyakorlatilag eltartatja magát!
30 rongy az a havi kajára nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!