Helyén van az, hogy a szüleim ennyi pénzt kérnek azért, hogy még velük lakom?
azt gondolom, hogy rég elhúztam volna albérletbe. szerintem 80-100ezer körül találsz albérletet, és még így is félre tudsz tenni saját lakásra.
magad ura leszel, azt csinálsz, amit akarsz, hisz megteheted.
Ez olyan, mintha a 200.000 - at dobnátok szét 3 felé.
Ott van még a kaja és a rezsi és az üzemanyag, meg az autók fenntartásának egyéb költségei...ezeket te is használod, így nekem nem tűnik lehúzásnak.
Ha az alberlet-árakat megnézed, rezsivel és kajával együtt 75-ből mi jönne ki...legfeljebb egy kollégiumi szoba többedmagaddal.
Ezen kívül szoktál vásárolni otthonra kaját? Vagy ez a 75 az megy bele az elbiba, rezsibe, kajába?
Ha igen, akkor nem olyan vészes az összeg.
De a helyedben én inkább azt csinálnám, hogy elkérném a számlákat, és akkor azt fixen te fizeted, mikor mennyit, mert nem biztos hogy minden hónapban ugyanannyi.
Ezt csak azért, hogy tudd, hogy a te pénzed nem anyud drága kajájára megy el, hanem tényleg arra amire kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!