Helyén van az, hogy a szüleim ennyi pénzt kérnek azért, hogy még velük lakom?
Az miért nem opció, hogy anyádék valamelyik üresen álló lakásába költözöl, és inkább ott vagy önálló?
Akkor nem kéne fizetned a lakbért.
Miért nem költözöl valamelyik lakásotokba, ami üresen áll?
Miért laktok albérletben, s fizettek 200 000 ftot, ha közben van 2 üres házatok?
"Azt mondják, hogy még így is jobban járok, mintha saját albérletben lennék." Ahha, ők biztosan...adsz a rezsibe nem is keveset+rohangálsz füvetnyírni, besegíteni stb.
Én a helyedben biztosan elmentem volna már régen albérletbe, lehet hogy drágább de simán belefér a büdzsédbe ráadásul én azt a szabadságot semmi pénzért nem cserélném el (tapasztalat)
Most anyádék megpróbálnak még ott tartani és nézik meddig lehet pumpolni téged jogosan, ha van rendes kereseted és még ott akarsz lakni velük akkor igenis adj bele a közösbe, de ha ez piszkálja a csőrödet akkor vagy irány az albérlet és lehet tőlük függetlenedni vagy rajtuk maradsz és akkor is fizetsz (ráadásul életed se lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!