Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szóvá tennétek, ha a lányotok...

Szóvá tennétek, ha a lányotok úgy akarna utcára menni, hogy nincs rajta melltartó?

Figyelt kérdés
Nyilván annál a korosztálynál releváns, aki már hord.
2022. jún. 14. 06:22
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem is melltől függ. Van az a mell, amit nem minden esetben kell alátámasztani. Mondjuk azért az önkritika is hasznos: kolléga magyarázott, hogy neki milyen jó mellei vannak, 35 elmúlt, de nem kell melltartót venni. A melle kb. olyan volt formára meg nagyságra, mint egy 150 kilós férfinak, a mellbimbója szintén, mint egy kilapított bogyó. Mondjuk engem nem érdekelt, de az vicces volt, hogy dicsérgette magát, milyen jó melle van, melltartó sem kell.
2022. jún. 14. 20:08
 52/54 anonim ***** válasza:
21%
Miért, 150 kilós férfinak kell melltartó?
2022. jún. 14. 21:04
 53/54 anonim ***** válasza:
42%

Senkinek semmi köze hozzá.

Az miért nem baj, amikor a 100 kilós izzadt pasinak nagyobb a melle, mint nekem valaha is?

Mert neki elkélne egy melltartó, ellentétben velem.

Ja, bocs én nő vagyok, ergo prosti meg ne csodálkozzak, ha megdgnak, mert "provokálok". :D

Idióta társadalom...

2022. jún. 15. 07:25
 54/54 anonim ***** válasza:
17%

A nők azt csinálják amit mondanak nekik.

Mindig is így volt, mindig is így lesz.

Utasítsd, hogy vegye fel a melltartót, nincs más választása.

2022. jún. 15. 08:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!