Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szóvá tennétek, ha a lányotok...

Szóvá tennétek, ha a lányotok úgy akarna utcára menni, hogy nincs rajta melltartó?

Figyelt kérdés
Nyilván annál a korosztálynál releváns, aki már hord.
2022. jún. 14. 06:22
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
76%

Csak szólok, hogy ez a melltartó-őrület a rendszerváltáskor gyűrűzött be.

Előtte teljesen természetes volt, hogy feszülős póló alá fiatal, kerek mellű nők SEM vettek melltartót. Mint ahogy a lazább pólók alá sem, ahol minden lépésnél hullámzott a pólójuk. :-)

Akkor egyenes furcsa lett volna, hogy póló alá melltartót vegyen valaki, azt ui. kizárólag blúz alá vettek a nők.

Nekem kamaszként ez volt a természetes. Gimnáziumi osztálytársnőim hétköznap sosem vettek melltartót, hanem egy laza pólóban járkáltak. Ha néha a közelünkben előre hajoltak, akkor egy az egyben láthattuk a mellüket. Csak amikor ünnepi alkalom volt, akkor vettek, azt is inkább csak felsőbb években.

Testnevelés óráink külön voltak, de néha volt, hogy láttuk őket pl. futni vagy kosárlabdázni. Laza pólóban, melltartó nélkül mondjuk az osztály legjobb csaját. :-)

És ettől nem lettünk perverzek, és a lányokat sem néztük prostinak. Viccelődtünk, hülyéskedtünk egymással, mint minden tizenéves.

Most meg kb. viktoriánus erkölcsök szerint kéne öltözniük a fiatal lányoknak. Nevetséges.

2022. jún. 14. 10:11
 22/54 anonim ***** válasza:
74%
Ez megint egy olyan kérdés, amit lány írt ki az anyja nevében????
2022. jún. 14. 10:25
 23/54 anonim ***** válasza:
81%
Akit egy mellbimbó látványa ingerel az inkább kezeltesse magát...
2022. jún. 14. 10:37
 24/54 anonim ***** válasza:
10%
Inkább az kezeltesse magát, akit egy mell nem ingerel.
2022. jún. 14. 10:40
 25/54 anonim ***** válasza:
98%
Kutyasétáltatáshoz én sem veszek melltartót :) bár falun lakom és max 1-2 emberrel találkozom ilyenkor. Nekem eszembe sem jutott, hogy emiatt útszélinek néznek, egész eddig úgy gondoltam rá, hogy ha valakin nincs, az vagy igénytelen vagy borzalmasan menő (ha "szép" ember csinálja, van is ilyen stílus és fesztiválokon teljesen általános).
2022. jún. 14. 10:41
 26/54 anonim ***** válasza:
81%
Miért kéne szóvá tenni. Akkor ha pólót se venne fel, akkor már szóvá tehetnéd.
2022. jún. 14. 10:58
 27/54 anonim ***** válasza:
94%
Nem szólnék bele, majd ha kényelmetlenül érzi magát, vesz fel. Én ugyan mindig hordok, de legjobb barátnőm pl nem, pedig D kosaras mellei vannak.
2022. jún. 14. 11:03
 28/54 anonim ***** válasza:
95%
Imádom mikor privátban firkálgat mindenféle degenerált.
2022. jún. 14. 11:10
 29/54 anonim ***** válasza:
8%
#28: hahaha, megérdemelted
2022. jún. 14. 11:13
 30/54 anonim ***** válasza:
11%

Nem az én bajom ha szövegértési problémáid vannak.

2022. jún. 14. 11:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!