Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szóvá tennétek, ha a lányotok...

Szóvá tennétek, ha a lányotok úgy akarna utcára menni, hogy nincs rajta melltartó?

Figyelt kérdés
Nyilván annál a korosztálynál releváns, aki már hord.
2022. jún. 14. 06:22
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindenképp
Igen, de csak ha átlátszik a felső
Nem
159 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
86%
Az ő dolga. Anno én is jártam melltartó nélkül. Volt olyan ruhám és felső is, ami ala nem lehetett melltartót felvenni. Nyilván nem hatalmas logó mellekkel rendelkezik a szóban forgó lany sem, ha neki úgy tetszik, hát járjon melltartó nélkül
2022. jún. 14. 06:25
 2/54 anonim ***** válasza:
90%

Mert a 200 kilós Jóska bácsi sétálhat az utcán kisgatyában, felül tök meztelenül, hiába van nagyobb melle mint nekem, azért a nők vegyenek fel melltartót, mert amugy “prostinak” nézik őket.

Hála Istennek a világ változik, bár itthon is gyorsabban változna!

2022. jún. 14. 06:52
 3/54 anonim ***** válasza:
76%
Én azért figyelmeztetném. Több, mint valószínű, hogy nem tetszene neki, ha a harmadik válaszban említett 200 kilós Jóska bácsi és társai megbámulnák, vagy utána füttyögnének. Egyértelmű, hogy nincs joga az ilyesmihez a Jóska bácsiknak és primitív, aki ilyet csinál, de attól még jobb vigyázni. Engem sem zavarna, ha nem lenne rajtam melltartó, de ha emberek közé megyek, pont ezért felveszem mindig.
2022. jún. 14. 07:06
 4/54 anonim ***** válasza:
80%

Prostinak nézik 🤣🤣🤣

Amíg nem szültem, kb csak a munkahelyemen, strandon és edzőteremben volt rajtam melltartó. Nem nagyon emlékszem, hogy báeki prostinak nézett volna 🤣🤣🤣

Kérdező, ne foglalkozz a lányod melleivel. Semmi közöd hozzá.

2022. jún. 14. 07:21
 5/54 anonim ***** válasza:
99%
Vannak kifejezetten olyan felsők amik alá nem is kell melltartó, olyanok alá természetes, hogy nem vesz fel.
2022. jún. 14. 07:30
 6/54 anonim ***** válasza:
80%
Nehogy elengedd, és szoknyának is minimum bokáig érő kockásabroszt adj rá.
2022. jún. 14. 07:33
 7/54 anonim ***** válasza:
35%

Attól függ, mi a program, hova megy.

Általánosságban szólnék, mert közönségesnek tartom, ha villog a mellbimbója valakinek.

Az "olyan ruha ami alá nem való", amivel sokan érvelnek, az jellemzően plusz betétanyaggal bír, ami már magában kiváltja a melltartót, így az nem is tartozik ide szerintem. Azért nem szólnék, nyilván.

2022. jún. 14. 07:41
 8/54 anonim ***** válasza:
39%
Ha formás kis mellei vannak, akkor nem gáz. A bimbókra meg van egy spec. tapasz, amivel diszkréten elrejthető. Így nem szúr szemet. Amúgy a nyári 400 fokban én is szívesen ledobnám, szóval irigylem a kismellűeket :(
2022. jún. 14. 07:54
 9/54 anonim ***** válasza:
55%
Engem úgy neveltek, hogy ne hordjak (anyukám, nagymamám). Szóval elég fura lenne, ha szóvá tennék pont ők.:)
2022. jún. 14. 07:58
 10/54 anonim ***** válasza:
32%

9: Én vettem ilyen tapaszt, kínai méret, 1 perc alatt lerúgja magáról a mellbimbóm (pedig kis termetű vagyok, akkora, mint a kínaiak, csak nem olyan kis vékonyka), de amíg rajta van, addig is úgy néz ki, mintha 6x akkora mellbimbóm lenne, nemhogy takarna.

Érdekelne, ha tudnál olyan lehetőséget, ami jó.

Meg hogy mit kezdjek a már megvett 24 szilikon mellbimbótakarómmal.:)

Egyébként az a megfejtés, hogy 15-20 évvel ezelőttig kb. 4x olyan vastag anyagból csinálták a sztreccs pólókat, semmit nem engedett látni, teljesen leszorította a mellbimbókat (is).

Csak most gyártanak ilyeneket, hogy ne legyen elég 1-2 réteg ruha, ha normálisan akarsz utcára menni.

2022. jún. 14. 08:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!