Hogyan mondjam el apukámnak, hogy barátnőm van?
Figyelt kérdés
Már lassan másfél éve vagyunk együtt a barátnőmmel és az apámon kívül már minden közelebbi ismerős tudja, de neki valahogy nem tudom felhozni. Egyszerűen csak nem szoktunk ilyenekről beszélgetni. Ha megkérdezné, hogy mi van a fiúkkal vagy bármi ilyesmi, azonnal elmondanám neki, hogy mi a helyzet, a barátnőmmel pedig már akkor találkozott amikor barátok voltunk még csak, úgyhogy azt sem tudom, hogy bemutatom, mint barátnőmet. Nem félek attól, hogy nem fogadja el, egyszerűen csak nem találom a módját, hogy hogyan tálaljam.2022. jún. 12. 17:36
21/24 anonim válasza:
Talán ha nem rébuszokban beszélnél, akkor nem lenne ennyire gáz. Először kajak nem értettem, miért nehéz egy fiúnak beszélni erről, mire nagy nehezen kibogoztam, hogy csaj vagy. Tudod, ha tudsz párkapcsolatban élni, mert elég nagy vagy hozzá, legyél nagy ahhoz is, hogy felvállald magad, főleg, hogy csak apukád nem tudja. Gondolom jó érzés lesz neki utoljára megtudni.
22/24 anonim válasza:
21- es már elmondta neki a csaj
23/24 anonim válasza:
Nem értem ezeket a szülőket akik ilyen jól veszik, én tuti cukkolnám őket...
24/24 anonim válasza:
Miért utolsó, az jobb lenne, ha kirakná a gyerekét, meg megalázná, megverné?
Egy szülő szereti a gyerekét, és a legjobbat akarja neki. A kérdező nem embert ölt, basszus. Én meg az iyleneket cikizném halálra mint te, akik másokat bántanának!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!