Már lassan másfél éve vagyunk együtt a barátnőmmel és az apámon kívül már minden közelebbi ismerős tudja, de neki valahogy nem tudom felhozni. Egyszerűen csak nem szoktunk ilyenekről beszélgetni. Ha megkérdezné, hogy mi van a fiúkkal vagy bármi ilyesmi, azonnal elmondanám neki, hogy mi a helyzet, a barátnőmmel pedig már akkor találkozott amikor barátok voltunk még csak, úgyhogy azt sem tudom, hogy bemutatom, mint barátnőmet. Nem félek attól, hogy nem fogadja el, egyszerűen csak nem találom a módját, hogy hogyan tálaljam.
Igen,de előtte pasim volt. Ezért mondom mindkét dolgot k kell próbálni, másképp honnan tudná mi van? Van ismerősöm aki azért leszbi mert a férfiak bántották és a lányok nem.olyan ijesztőek. Másik azért mert ez a divat. Egy leszbi ismerősöm olyan aki genetikailag is az,a többi meg vagy divatot követ vagy nem ismer mást vagy ez a könnyebb út számára ( legalábbis könnyebb mint feldolgozni hogy a pasik bántották és van azért normális férfi is). Ha lehet csak akkor hinném el valakiről hogy meleg,leszbi ha genetikailag kimutatható. Régen nagy szégyen volt ez, így ott nem is volt kérdés ha valakiről kiderult hogy meleg,hisz az veszélybe sodorta az ember életét, megélhetését. Most már szinte dicsőítés ha valaki az,legalábbis nem lesz ebből semmi hátránya ( egy kollégámat ezért nem tudtak kirúgni mert azt mondta biztos ezért akarják, mert meleg és ebből nem akartak jogi vitát, pedig azért akarták kirugni mert pocsék munkaerő). Ma ha bejelentés meg mégis dicsérték hogy milyen bátor vagy stb. azért írom ezt,mert tényleg ezt tapasztalom,aki még nem mondja hogy uuu te milyen bátor vagy az meg le van hurrogva amiért nem asszisztál ehhez akkor is ha nem is gondol erről semmi rosszat,csak simán nem dicséri azért mert meleg. Gimiben több ismerősöm meleg volt vagy leszbi,na belőlük csak 1 maradt az...többi családos lett,pedig végig támogatva voltak,szimplán rájöttek,hogy hülye kamaszok voltak,ennyi. De ez a kamaszkorba belefér.
2022. jún. 12. 18:29
12/24 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, mire célzol azzal, hogy genetikailag kimutatható. Én egyébként teljesen biztos vagyok benne, hogy szeretem a lányokat, a barátnőmet mindenképp, azért egy másfél éves kapcsolat elég jó alapnak, hogy el tudjam dönteni.
2022. jún. 12. 18:41
13/24 anonim válasza:
Genetikai eltérés okoz elvileg olyat az agyban,hogy a másik nem iránt érdeklődik az agy azon állománya ami ezért felel,de aki erre rájött egyből leszogezte( mert a cikkből ezt kifelejtettek és hiába hívta fel erre a figyelmet a kutató ,az bezzeg már nem terjedt el a világban) hogy ez csak egy hajlam, ettől még nem lesz valaki egyből meleg. Félig genetika, félig lelki tényező kell hozzá.
2022. jún. 12. 18:46
14/24 anonim válasza:
Hát, nem tudom, jó ötlet-e, de én úgy csinálnám, hogy nyáron ha több napig nem lennék otthon, akkor az elején írnék neki e-mailt, és akkor több napja van megemészteni.
Vagy egy apukáddal bizalmas kapcsolatban lévő embert kérj meg, hogy mondja el neki.
Nem tudom, de valószínűleg a politikai nézete is befolyásolni fogja.
Sok sikert!
2022. jún. 12. 19:25
15/24 anonim válasza:
"Apa, együtt járok x hónapja valakivel és szeretném bemutatni neked. El fogom hívni szombaton ebédre. De előre szólok hogy egy lányról van szó, aki nagyon fontos nekem ezért szeretném ha megismernéd."
Nyilván ebből leveszi a lényeget.
2022. jún. 12. 19:53
16/24 anonim válasza:
Apa szeretném bemutatni a barátnőmet.
2022. jún. 12. 20:06
17/24 anonim válasza:
Amikor egyszer épp hazajössz a barinődtől és ott van a fater akkor mondd azt:
- Szia apu, most értem haza Katitól.
Majd tedd a szád elé a kezed, lehelj rá és szaglászd meg mintha a leheleted csekkolnád, és jegyezd meg hangosan:
- Fú de punci szagú még a szám, megyek is fogat mosni mielőtt puszit adok.
2022. jún. 12. 20:20
18/24 A kérdező kommentje:
El is mondtam neki. Jól fogadta, köszönöm a támogatást
2022. jún. 12. 22:04
19/24 anonim válasza:
Fordítva szokott veszélyes lenni ha csaj lennél, és pasit mutatnál be. :D
2022. jún. 12. 22:42
20/24 anonim válasza:
Nem kell mindenkivel kipróbálni ahhoz, hogy tudd, mire van szükséged. Aki ezt tanácsolja, az beszélgessen el a férjével, hogy próbálta-e pasival, vagy honnan tudja, hogy neki nem arra van szüksége? Na ugye.
Attól, hogy valaki tudatlan tini volt, és beképzelt magának valamit, attól még a leszbikusság létező dolog, és nem kell lefeküdni egy férfival ahhoz, hogy biztos legyél magadban, 17 évesen és 77 évesen sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!