Nehéz egy borderline személyiségzavaros anya és egy nárcisztikus személyiségzavaros apa mellett élni?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Az anyám orvos, az apám munkanélküli lassan 10 éve. Én egyetemre járok, viszonylag jó érettségit is írtam, nem tartom magam hülyének. A "diagnózisokban" sajnos teljesen biztos vagyok. 20 éve élek velük, feltétel nélkül segítek nekik bármiben, mostanában azonban nagyon besokalltam... Azon gondolkozom, hogy megszakítom velük a kapcsolatot. Akinek van tapasztalata, le tudná írni a véleményét? Köszönöm2022. jún. 11. 21:27
11/12 anonim válasza:
“en is ismerek elmebeteg orvost (talan pont borderlineos)”
Attól, hogy borderlineos valaki, nem elmebeteg. Az orvosod meg tuti nem az, mert képtelen lenne ellátni a feladatait
12/12 anonim válasza:
Nem, dehogy, a kettő kiüti egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!