Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel okoztátok a legnagyobb...

Mivel okoztátok a legnagyobb csalódást a szüleiteknek?

Figyelt kérdés

Mikor éreztétek azt, hogy most nagyot csalódott bennetek az anyukátok vagy apukátok?

Sikerült helyrehozni, vagy maradandó rossz emlék maradt?

dec. 27. 23:55
 1/10 anonim válasza:
86%
Amikor elmentem hatosztályos gimibe és megkaptam az 1. 2esemet fizikából pedig kérhettem vna segítséget. De aztán sikersztori lett mert felvittem decemberben 4esre
dec. 28. 00:15
 2/10 anonim válasza:
29%
Én amikor maci csoportba megvertek a pillangó csoportosok, aztán apám is megvert, de most már én verem apám.
dec. 28. 00:32
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Mikor kiderült testemből élek.
dec. 28. 01:18
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Sérült gyerekeim születtek. Édesapám igazából nem csak bennem csalódott, hanem magában is, mert a lánya annyira vitte csak, hogy háztartásbeli legyen, az unokáinál meg az is nagy szó lesz, ha a támogatott életük megvalósulhat. Neki régen nem volt lehetősége tanulni, dolgoznia kellett, hogy megéljen a családja. Engem eljuttattak a diplomáig, egy jó munkahelyig, majd az élet másként döntött. Édesanyám kicsit jobban viseli, ő inkább csak félt minket, engem, de nem fogja fel olyan kudarcként az életünket.
dec. 28. 04:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mentem egyetemre, nem lettem grafikus, nem rajzolok naponta, nem írok könyveket pénzért. Lehetne még sorolni, mi mindent vártak tőlem, mintha csettintésre mennének.
dec. 28. 09:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi kudarcok, magánélet
dec. 28. 09:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel, az anyàm sosem volt megelégedve velem. Bármit csináltam, az mindig rossz volt. Ha a kedvébe akartam járni, akkor sem volt elég jó. Így aztán meguntam.
dec. 28. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mentem egyetemre, hanem inkább elmentem dolgozni. Akkor ez hatalmas dráma volt, hogy nem tud villogni velem a barátai előtt.

Mostanában pedig azt hallgatom hogy vegyek el valakit és alapítsak családot, de agglegény maradok.

Van egy alapvető elégedetlenség velem szemben.

Az utóbbi időben talán megnyugodott, mert látja hogy többet foglalkozom vele mint a barátaival a diplomás gyerekeik.

dec. 29. 16:31
 9/10 anonim ***** válasza:
4-es ne haragudj de apukád igen primitív, korlátolt egy ember ha sérültek a gyerekeid és ezért téged okol. Ilyen szülővel én nem is tartanám a kapcsolatot.
dec. 30. 11:39
 10/10 anonim ***** válasza:
megszülettem. ezt le is törlesztették alaposan
dec. 30. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!