Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyik filmet érdemes megnézet...

Melyik filmet érdemes megnézetni a lányommal?

Figyelt kérdés

Olyan film címekre lennék kíváncsi amibe elrabolják a gyereket.

A lányom elakart szökni a barátnőjével de mivel nem tudja felmérni ennek a súlyát így arra gondoltam nézzen meg egy ilyen filmet. Nem olyan durvára gondoltam

2022. jún. 10. 10:34
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%

Barátok vagytok?

Szép.

Csakhogy nem, nem vagytok barátok, sőt, az anya-lánya kapcsolat sem jó köztetek, ha azon töri a fejét, hogy lelép a barátnővel, ahelyett, hogy neked elárulná, mit tervez a barátnője.

2022. jún. 10. 17:17
 52/59 anonim ***** válasza:
92%

Fiatalabb voltam a lánynál, amikor elszöktem otthonról. Egy idegbeteg anyával éltem együtt, aki ha valamin felkapta a vizet, dobált meg rúgdosott mindent amit ért, folyamat ment az érzelmi zsarolás minden apróságért (pl ha én sz@rok rá hogy cigizik-e vagy nem akkor nem teszi le és ezért lesz büdös ő, a ruhái meg a ház, persze mindig bent cigizett, vagy ha megint dobta valami pasi akkor nekem mindig elmondta hogy azért mert gyereke van, és ki akarná őt úgy hogy gyerek is van). Mások előtt persze igyekezett előadni a mintaanyát, aki mindent is a gyerekéért tesz. Ha nem mondtam neki óránként hogy "Szeretlek anya" meg nem puszilgattam, akkor mindenkinek mondta, hogy én nem is szeretem őt, "pedig ő mennyit megtesz nekem..." Egyszer csak kisétáltam a házból és órákig jártam a várost mire hazaindultam, persze addigra már kerestek a rendőrök. Egy rendőr megkérdezte miért szöktem el, de anyám egyből elkezdte beadni mindenkinek, hogy csak vele akartam kib@szni, direkt idegesíteni akartam meg korán kezdem a lázadozást (10 éves se voltam). A családban mindenki rám mutogatott, hogy hogy lehet így viselkedni, szegény anyámat hogy megijesztettem, még pszichológushoz is vittek, de nem rendes segítő szándékkal, hanem mert "bolond gyerek" voltam. Kis város, ismerősökön keresztül az osztályfőnökömhöz eljutott a dolog, aki az osztály előtt állítása szerint jószándékból közölte velem, hogy boldog lehetek, ha a szülők nem tiltják meg az osztálytársaimnak, hogy barátkozzanak velem.

Valahogy egyik felnőtt sem gondolkodott el, hogy lehet nem a kisgyerek akart genyázni, hanem valami más oka volt, hogy elszökött. Egyedül a rendőrök kérdezték meg, hogy 'miért'. A többiek szemében csak "rosszalkodtam", amit büntetni akartak. Könnyebb volt rám mutogatni, mint beismerni, hogy esetleg felnőttek nem teljesen makulátlanok a történésekben.

2022. jún. 10. 19:43
 53/59 anonim ***** válasza:
100%

Milyen problémái vannak az iskolában? És a barátnőjének?

Nem lehetne leülni felnőtt ember módjára vele, a barátnővel meg a lány szüleivel - lányod apja a történetből hol van? -, és megbeszélni ezt?

2022. jún. 10. 20:51
 54/59 anonim ***** válasza:
100%
Az osztály. Nem a francia hanem az észt film.
2022. jún. 10. 20:58
 55/59 anonim ***** válasza:
100%

Én is el akartam szökni, wow.

Azért az jóval más, amikor eltervezed, elindulsz, de úgyis hazamész mert nincs kajád meg fázol :D

Azzal szemben, hogy valaki elrabol és akár bántalmaz is.

2022. jún. 11. 07:00
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
Dehát te nem is neveled a gyerekedet, csak uralkodsz rajta, aztán csodálkozol, hogy lelépne.
2022. jún. 11. 07:03
 57/59 anonim ***** válasza:
100%
Én meg csak azt szeretném érzékeltetni veled, hogy hülye vagy.
2022. jún. 11. 10:26
 58/59 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon jól tudja hogy velem mindent megbeszelhet, segítek neki mindenbe."

Akkor miert ellenőrizgeted a telefonját? És szemmel lathatóan nagyon elveszítetted valamivel a bizalmát, ha a telefonjáról mindent töröl, amivel lenyomozható.

"Próbálom úgy nevelni ne csak az anyja hanem a barátnője is legyek."

Ha a barátnője is lennél, akkor veled szökött volna el, nem tőled...

2022. jún. 11. 12:36
 59/59 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezt nezesd megvele!!Tenyleg igy is csinaljak!

2022. jún. 11. 23:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!