Melyik filmet érdemes megnézetni a lányommal?
Olyan film címekre lennék kíváncsi amibe elrabolják a gyereket.
A lányom elakart szökni a barátnőjével de mivel nem tudja felmérni ennek a súlyát így arra gondoltam nézzen meg egy ilyen filmet. Nem olyan durvára gondoltam
Mondjuk nem filmet kellene akkor nézetni vele, hanem beszélgetni; nem gondolod!?
A gyerekeket nem a TV-nek kell nevelnie, hanem a szülőnek. Ha ilyen problémája van, akkor ezt kellene kibeszélni, és megpróbálni megoldani, nem pedig horrorfilmekkel megfélemlíteni, hogy utána az utcára is féljen kimenni.
Komolyan mondom: milyen anya vagy te!?
Remélem, csak valami troll kérdés.
Hú mennyi zseni jár ide kiélni magát, el sem hiszem. Nehogy magadra vedd, kérdező!
Én a helyedben inkább leülnék vele és elmondanám, hogy azért nem meséltem neki eddig arról, hogy milyen sok és mennyire elvetemült "ember" van a világon mert nem akartam feleslegesen ijesztgetni. Ezzel talán azt a korszakot is ki tudod védeni amikor majd kamaszként a stoppolást, a tudtod nélküli más helyen bulizást próbálná ki. Ha meg tudod értetni vele, hogy miért tiltott dolgok a tiltott dolgok, jó eséllyel elgondolkodik azon, hogy mekkora szerencséje van, hogy meghiúsult a tervük.
32/33 igazán szórakoztató hogy leszólsz másokat, majd ugyanazt írod amit ők.
Jelesül, hogy ideje lenne a gyereknek nem a barátnője lenni, hanem az anyja. Ideje kommunikálni, őszintén beszélgetni vele, foglalkozni vele. Nem pedig leszarni mint eddig, és benyomni neki egy filmet hogy szűrje le magának a tanulságot, ha tudja.
Az a gyerek nem véletlenül jutott el a szökés gondolatáig, az tiszta sor.
Mindig ellenorzom a telefonját de ki van törölve minden belőle
Minek ellenőrzöd mindig ha látod hogy törli?
Ovisoknál vagy kisebbeknél nem nagy dolog, hogy "világgá akar menni" az élete valamelyik pontján. Általában max az utca végéig jutnak, ha nem csak a kert végéig. Itt semmit nagy dolgot nem kell csinálni.
Nagyobbnál viszont nem elrettenteni kell, hanem megszűntetni az okot, amiért el akar szökni. kezdésképp ne turkálj a telefonjában meg a magánéletében. Ne uralkodni akarj felette (telefon ellenőrzés és számonkérés), hanem érd el, hogy megbízzon benned.
35, nem leszóltalak, kinevettelek benneteket. De igaz, a baltás gyilkos kisebb bűnöket követett el mint a kérdező. Mert olyan aztán nincs, hogy egy kiskamasz meggondolatlan, csak terrorizáló anya létezik, aki aztán természetesen még a gyakorin is próbál tanácsot kérni nagytudású tőletek.
Jöhetnek a pirosak, én valahogy meg tudom hagyni a 100%-ot bárkinél. Talán mert nem dühöngök hanem végiggondolom milyen bonyolult is tud lenni egy kiskamasz lelkivilága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!