Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyik filmet érdemes megnézet...

Melyik filmet érdemes megnézetni a lányommal?

Figyelt kérdés

Olyan film címekre lennék kíváncsi amibe elrabolják a gyereket.

A lányom elakart szökni a barátnőjével de mivel nem tudja felmérni ennek a súlyát így arra gondoltam nézzen meg egy ilyen filmet. Nem olyan durvára gondoltam

2022. jún. 10. 10:34
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem filmet kellene akkor nézetni vele, hanem beszélgetni; nem gondolod!?

A gyerekeket nem a TV-nek kell nevelnie, hanem a szülőnek. Ha ilyen problémája van, akkor ezt kellene kibeszélni, és megpróbálni megoldani, nem pedig horrorfilmekkel megfélemlíteni, hogy utána az utcára is féljen kimenni.

Komolyan mondom: milyen anya vagy te!?

Remélem, csak valami troll kérdés.

2022. jún. 10. 12:19
 32/59 anonim ***** válasza:
33%

Hú mennyi zseni jár ide kiélni magát, el sem hiszem. Nehogy magadra vedd, kérdező!

Én a helyedben inkább leülnék vele és elmondanám, hogy azért nem meséltem neki eddig arról, hogy milyen sok és mennyire elvetemült "ember" van a világon mert nem akartam feleslegesen ijesztgetni. Ezzel talán azt a korszakot is ki tudod védeni amikor majd kamaszként a stoppolást, a tudtod nélküli más helyen bulizást próbálná ki. Ha meg tudod értetni vele, hogy miért tiltott dolgok a tiltott dolgok, jó eséllyel elgondolkodik azon, hogy mekkora szerencséje van, hogy meghiúsult a tervük.

2022. jún. 10. 12:27
 33/59 anonim ***** válasza:
19%
Mondom én, megmondóemberek, távolbalátók. Másképp szólva: ítélkezők. Még jó, hogy nincs rajtuk bírói talár. :)
2022. jún. 10. 12:37
 34/59 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem inkább az Agymanók (Inside out) filmet nézesd meg vele. Ott is elszökik a kislány iskolai problémák, költözés és egyéb stresszfaktorok miatt de a végén visszafordul. Arra hívja fel a figyelmet, hogy a problémák elől nem szabad menekülni, hanem segítséget kell kérni. Jó alap lehet egy beszélgetéshez.
2022. jún. 10. 12:48
 35/59 anonim ***** válasza:
95%

32/33 igazán szórakoztató hogy leszólsz másokat, majd ugyanazt írod amit ők.

Jelesül, hogy ideje lenne a gyereknek nem a barátnője lenni, hanem az anyja. Ideje kommunikálni, őszintén beszélgetni vele, foglalkozni vele. Nem pedig leszarni mint eddig, és benyomni neki egy filmet hogy szűrje le magának a tanulságot, ha tudja.

Az a gyerek nem véletlenül jutott el a szökés gondolatáig, az tiszta sor.

2022. jún. 10. 12:50
 36/59 anonim válasza:
95%

Mindig ellenorzom a telefonját de ki van törölve minden belőle

Minek ellenőrzöd mindig ha látod hogy törli?

2022. jún. 10. 12:50
 37/59 anonim ***** válasza:
90%

Ovisoknál vagy kisebbeknél nem nagy dolog, hogy "világgá akar menni" az élete valamelyik pontján. Általában max az utca végéig jutnak, ha nem csak a kert végéig. Itt semmit nagy dolgot nem kell csinálni.

Nagyobbnál viszont nem elrettenteni kell, hanem megszűntetni az okot, amiért el akar szökni. kezdésképp ne turkálj a telefonjában meg a magánéletében. Ne uralkodni akarj felette (telefon ellenőrzés és számonkérés), hanem érd el, hogy megbízzon benned.

2022. jún. 10. 12:53
 38/59 anonim ***** válasza:
20%

35, nem leszóltalak, kinevettelek benneteket. De igaz, a baltás gyilkos kisebb bűnöket követett el mint a kérdező. Mert olyan aztán nincs, hogy egy kiskamasz meggondolatlan, csak terrorizáló anya létezik, aki aztán természetesen még a gyakorin is próbál tanácsot kérni nagytudású tőletek.

Jöhetnek a pirosak, én valahogy meg tudom hagyni a 100%-ot bárkinél. Talán mert nem dühöngök hanem végiggondolom milyen bonyolult is tud lenni egy kiskamasz lelkivilága.

2022. jún. 10. 13:00
 39/59 anonim ***** válasza:
100%
A Megan is missing az elég kemény film. Felnőtt fejjel is megrázó volt végignéznem.
2022. jún. 10. 13:00
 40/59 anonim ***** válasza:
88%
38, ja, értem. Akkor gondolom jót nevettél saját magadon is. Mert hogy te sem tudtál semmi mást írni, mint a többiek. Gyakorlatilag csak leírtad ugyanazt pepitában amit már előtted többen, mint egy kis papagáj. Ezen meg most én nevetek :)
2022. jún. 10. 13:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!